Анжеліка Рудницька заборонила житомирянам дивитися поганими очима на її картини

Анжеліка Рудницька заборонила житомирянам дивитися поганими очима на її картини
Найповнішу виставку картин відомої співачки, телеведучої, художниці Анжеліки Рудницької відкрито у житомирській мистецькій кав’ярні «Кавоманія», 8 лютого.

Протягом двох тижнів житомиряни мають змогу побачити як найдавніші роботи із циклу «Незриме коріння» і «Сад чеснот», як і більш нові «Прамісто», «Декаполіс», триптих «Місто прозорих мурів», що й дав назву цій виставці. Організатори виставки - мистецьке об'єднання "Остання барикада" розповіли, що окрім мистецьких робіт Анжеліки на виставці широко представлені й дизайнерські витвори: знамениті подушки-думочки і ексклюзивні гобелени. Приємним сюрпризом стали абсолютно нові твори із серії «Містерія літочислення», які вперше постали перед очима глядачів.

Відео дня
>

Фото: Анна Ковальчук

Сама Анжеліка Рудницька приїхати на виставку не змогла, через раптову застуду, але встигла поспілкуватися з присутніми по телефону.
“ Не хотіла наражати Вас на небезпеку. Мої картини уже не вперше подорожують без мене. І буває таке, що одночасно проходять виставки в декількох містах. Якщо все складеться, то приїду до вас на закриття”, - сказала Анжеліка Рудницька
Художниця попросила глядачів залишити свої відгуки та заборонила дивитися на її роботи поганими очима.
Відкрити свою виставку Анжеліка Рудницька довірила давньому другу, поету Володимиру Шинкаруку.
“Її роботи яскраві та неповторні. Кожна з них виконана вручну. І сама Анжеліка Рудницька дуже добра та позитивна”, - розповідає Володимир Шинкарук
Свої роботи Анжеліка Рудницька на виставках не продає, бо кожна їй дається не легко і по-своєму дорога. Аби не розчаровувати своїх шанувальників, які хочуть мати у своїх приватних колекціях її творіння, вона створила серію робіт подушки-думочки, які є своєрідними копіями її картин. Вартість однієї — дві тисячі гривень.
Експозиція картин Анжеліки Рудницької, яка наразі перебуває в Житомирі в мистецькій кав’ярні «Кавоманія», в Україні виставлятиметься не скоро.

Довідка:
Це перший вернісаж робіт Рудницької у Житомирі. Експозиція, яку побачили житомиряни, раніше побувала у багатьох країнах Європи, дві попередніх зупинки – Польща (Варшава, Краків, Щецин) та Національний музей Тараса Шевченка у Києві.
Це перша виставка, яку Анжеліка представила у статусі «Світового майстра». Цей титул і нагороду Рудницька отримала 2010 року в Кореї на всесвітньому фестивалі культури й мистецтв «World masters».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up