У Житомирській області невідомі підрізали голову селищної ради

У Житомирській області невідомі підрізали голову селищної ради
Як стало відомо, 18 жовтня на голову Миропольскої селищної ради, що у Романівському районі, було скоєно напад. 52-річний чоловік потрапив до лікарні з ножовим пораненням живота.

Цю інформацію підтвердили у прес-службі УМВС України у Житомирській області.

«18 жовтня в Романівський райвідділ міліції надійшло повідомлення про поранення голови однієї з селищних рад району. Телефонне повідомлення про виявлення на одній з вулиць селища пораненого чоловіка надійшло до відділу міліції приблизно о 13.40. На місці події працює слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої з'ясовують всі обставини», - розповіли у прес-службі обласної міліції.

Як з'ясувалося, потерпілий - голова селищної ради, попередньо, у нього ножове поранення в область живота. 52-річного чоловіка доставили до лікувальної установи.

Відео дня

«У даний час у селищі працює слідчо-оперативна група райвідділу міліції, співробітники якої проводять першочергові заходи щодо встановлення всіх обставин і можливих очевидців. Попередньо встановлено, що напад було скоєно у безлюдному місці, коли потерпілий йшов на роботу. Відомості про подію відповідним чином зареєстровані», - повідомили у міліції.

Місцеві жителі розповіли, що напад на голову селищної ради може бути пов'язаний із конфліктом, який стався на Миропільській паперовій фабриці 17-го жовтня. Тоді у селище приїжджали активісти однієї з організацій міста Бердичева.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up