У Житомирі вкрали скриньку для збору коштів військовослужбовцям

У Житомирі вкрали скриньку для збору коштів військовослужбовцям
У Житомирі невідомий вкрав урну для збору грошей пораненим військовим, яка стояла у ТРЦ «Глобал UA».

Про це батальйон оборони краю «Полісся» повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Вчера 15 сентября наглым образом была украдена одна из прозрачных урн для сбора средств раненым военнослужащим Житомирщины, которые располагались на площадях ТРЦ «Глобал», - повідомляють бійці «Полісся».

Вони підозрюють, що зловмисники знадобилися не гроші, а сама скринька.

Відео дня

«И дело не только и не столько в деньгах, которые были собраны в эту урну с субботы 13 сентября. По-видимому кому-то понадобилась сама урна. И скорее всего для сбора денег. А вот кто их в итоге прикарманит под благовидным предлогом?», - відмічають у батальйоні.

У соцмережі представники «Полісся» виклали фото молодої людини, яка виносить скриньку з торгового центру. Вони просять допомогти у пошуках зловмисника.

«Давайте общими усилиями найдём его и призовём к ответу! Просим максимального распространения информации! Молодёжь также просим распространить информацию в иных, более молодёжных социальных сетях! Заранее благодарим!», - звертаються до користувачів соціальних мереж бійці батальйону.

Інформацію можна повідомити оперативному черговому батальйону «Полісся» за номерами телефону: 0978981279, 0631361169 (цілодобово).

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up