Розбійний напад у Новограді-Волинському: двоє чоловіків увірвалися до оселі та пограбували пенсіонерку

Розбійний напад у Новограді-Волинському: двоє чоловіків увірвалися до оселі та пограбували пенсіонерку

Працівники кримінальної поліції Новоград-Волинського відділу оперативно встановили особи та розшукали двох розбійників.

Чоловіки уночі 14 лютого увірвалися до квартири 72-річної пенсіонерки та погрозами і силою відібрали гроші і цінні речі. Нині обох затримано, їм оголошено про підозру у вчиненні розбою. Триває досудове розслідування, - інфомує відділ комунікації поліції Житомирської області.

14 лютого близько 3.30 до чергової частини Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки райцентру про напад на неї. 72-річна жінка розповіла, що півгодини тому до її квартири увірвалися двоє чоловіків. Пенсіонерка сама відчинила їм двері, сприйнявши за знайомих.

Відео дня

Нападники, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, завдали літній господарці кілька ударів, від чого та втратила свідомість. Розбійники забрали з оселі золоті ланцюжок з підвіскою, сережки, мобільний телефон, витягнули з гаманця 500 гривень та втекли.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці вилучили низку речових доказів та розпочали заходи щодо розшуку причетних до нападу.

Пенсіонерку було ушпиталено до місцевої лікарні із забоями різних частин тіла.

У ході проведених заходів оперативники карного розшуку встановили, що до нападу причетні двоє місцевих жителів віком 31 та 50 років. Молодший з чоловіків раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж і кілька років тому звільнився з місць позбавлення волі.

Поліцейські затримали обох у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) КК України. Нині вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства розбій, поєднаний з проникненням у житло, карається позбавленням волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up