Житомирщина передала на Донбас 40,6 тон продовольства

Житомирщина передала на Донбас 40,6 тон продовольства
За інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, станом на 30 вересня 2014 р. за підтримки департаментів агропромислового розвитку облдержадміністрацій (дев’ятнадцять регіонів) направлено постраждалим жителям Донбасу та військовослужбовцям в зоні АТО орієнтовно 1,65 тис. тонн продуктів харчування.

Допомога у вигляді продуктів харчування, засобів особистої гігієни надходила безпосередньо як від потужних сільськогосподарських та переробних підприємств, так і від фермерських господарств, а також сільських, селищних рад та населення.

Так від Житомирської області передали 40,6 тонн продовольства (цукор, олія, вода, крупи, макаронні вироби, картопля, овочі, борошно, мед, консерви, кава, чай, рибні та м’ясні консерви та інше).

Ще 18 регіонів України долучилися до цієї доброї справи. Зокрема продовольчу та гуманітарну допомогу надали Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Рівненська, Хмельницька, Харківська, Херсонська, Чернівецька, Черкаська та Чернігівська область.

Відео дня

За повідомленням прес-служби Житомирської облдержадміністрації

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up