Як оформити субсидію онлайн

Як оформити субсидію онлайн

Оформити субсидію онлайн можуть громадяни, які мають право на субсидію, але ще не отримали її.  У березні 2020 року Кабмін спростив надання субсидій для громадян, які втратили роботу у зв’язку з карантином та встали на облік як безробітні. 

Як це зробити розповідає канал «БЛОГ ПРАВА».

Оформити субсидію онлайн можна трьома шляхами:

  • відправити документи електронною поштою; 
  • скористатися електронним цифровим підписом; 
  • скористатися ідентифікацією BankID. 

Для тих, у кого немає електронного підпису та BankID, треба зареєструватися на сайті Мінсоцполітики через свою електронну адресу та відправити нею заповнені документи. Однак всі документи також доведеться продублювати у паперовому вигляді та відправляти звичайною поштою.

Відео дня

Тим, хто реєструється за допомогою електронного підпису та BankID, достатньо відправити документи в електронному вигляді на попередній розгляд. 

Щоб оформити субсидію онлайн необхідно:

1. перейти за посиланням на сайт Мінсоцполітики; 

2. зареєструватися за допомогою електронної пошти або електронного підпису чи BankID; 

3. заповнити заяву про призначення cубсидії й зазначити банк, через який будете її отримувати;

4. заповнити декларацію про доходи й витрати; 

5. перевірити правильність даних і відправити е-документи.

 Повідомлення щодо надання допомоги та її розмір або відмова мають надійти протягом кількох тижнів. 

Субсидія призначається до кінця опалювального сезону і автоматично перераховується на наступний термін без додаткових заяв.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up