У Житомирі «пустять з молотка» частину дореволюційного будинку

У Житомирі «пустять з молотка» частину дореволюційного будинку
У Житомирі частину будинку дореволюційної споруди по вулиці Київської хочуть продати на аукціоні.

Оголошення про проведення аукціону опубліковано на офіційному сайті міськради.

На продаж виставляють нежитлові приміщення в будинку №10, який є власністю територіальної громади міста Житомира.

«Відомості про об'єкт приватизації: нежитлові приміщення загальною площею 734,4 кв.м., розташовані в двоповерховій цегляній будівлі. Приміщення займають частину першого поверху будівлі та другий поверх будівлі, мають окремий вхід з вулиці Київської. Рік введення в експлуатацію - до 1917 р. Початкова ціна об'єкта приватизації без урахування ПДВ - 700 100 грн. Початкова ціна об'єкта приватизації з урахуванням ПДВ - 840 120 грн.», - йдеться в оголошенні.

Відео дня

В умовах продажу сказано: подальше використання об'єкта здійснюється з дотриманням санітарно-екологічних норм і правил пожежної безпеки згідно з чинним законодавством України; подальше відчуження та передача у заставу покупцем об'єкта приватизації у період дії зобов'язань здійснюється за погодженням з органом приватизації із забезпеченням збереження для нового власника всіх зобов'язань, невиконаних покупцем на момент такого відчуження.

Кінцевий термін прийому заяв на участь в аукціоні - три дні до початку аукціону (до 8 серпня 2014 включно). Аукціон буде проведено 12 серпня о 11.00 за адресою: м. Житомир, майдан Корольова, 4/2, зал засідань міськвиконкому.

За матеріалами Житомир.info.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня 12:02 На Житомирщині три заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу новонародженим у складних неонатальних випадках
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up