Спалах COVID-19 в обласній лікарні Житомира: захворіли 16 медиків

Спалах COVID-19 в обласній лікарні Житомира: захворіли 16 медиків

У Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О.Ф. Гербачевського COVID-19 підтвердили у 16 медпрацівників, більшість з яких із хірургічного відділення.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на директора лікарні Богдана Леськіва.

«Так, на коронавірус захворіли 16 медпрацівників нашого закладу. В основному вони з відділення хірургії. Їхній стан задовільний, вони зараз лікуються вдома під наглядом сімейних лікарів. Ми встановили нульового пацієнта, ним є медпрацівник», - зазначив Леськів.

Інформацію про першого хворого отримали 25 травня, провели епідеміологічне розслідування і почали ПЛР-діагностику. Коронавірус у медпрацівників підтверджувався в лабораторії лікарні упродовж 25-27 травня.

Відео дня

За словами Леськіва, через спалах COVID-19 в лікарні на карантин закрили хірургічне відділення та операційний блок. Леськів наголосив, що в закладі є ще 7 операційних залів, тому невідкладна допомога пацієнтам надаватиметься там.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (21)
  • Анна Палий

    А чому нічого не пишуть про хворих які знаходились у відділенні і заразились там же? Де вони і в яких умовах знаходяться нікого не цікавить?
  • Александер Бильмович

    Що хочуть той роблять
    Нооо не один депутат не захворів і незакртли верховну раду
  • Юлия Кучинская

    І всі вони собі роблять інвалідності, отримуючи при по 6000тисяч гривень. Нормально?

    Олифья reply Юлия Кучинская

    Инвалидность по коронавирусу? Это что-то новенькое.))))
  • Наталия Чемоданова

    А может это просто подделка анализов , для получения денег которые обещали больным медикам ...

    Alena Lagovska reply Наталия Чемоданова

    Наталия Чемоданова история упомянутая в публикации не касается главврача и начмедов, а это история простых медработников от которых общество ждет чуда, когда возникает проблема их профиля

    Наталия Чемоданова reply Наталия Чемоданова

    Алена Лаговская О себе в первую очередь , а потом и о  остальных

    Alena Lagovska reply Наталия Чемоданова

    Наталия Чемоданова а главврач прям думает о рядовом персонале

    Наталия Чемоданова reply Наталия Чемоданова

    Алена Лаговская В лаборатории будут писать то что скажет гл.врач

    Alena Lagovska reply Наталия Чемоданова

    Наталия Чемоданова при чем тут одно к другому. Можно у знахарей лечиться или с помощью ,Googl

    Наталия Чемоданова reply Наталия Чемоданова

    Алена Лаговская Особенно медики которые продают группы из года в год .Великая надежда

    Alena Lagovska reply Наталия Чемоданова

    Наталия Чемоданова прям уж рядовой врач имеет такое влияние дабы войти в сговор с лабораторией... вам надо менять философию, медики, учителя - это не обслуживающий персонал, а люди дающие Вам надежду на Ваше будущее

    Олифья reply Наталия Чемоданова

    Нет. Это не подделка. Просто там бардак в плане отношения руководства к своему персоналу. \
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up