Житомиряни обурені нелогічними діями по встановленню острівків безпеки на вулиці Параджанова, 55

Житомиряни обурені нелогічними діями по встановленню острівків безпеки на вулиці Параджанова, 55

Житомиряни вчергове невдоволенні трансформаціями на дорогах Житомира. До редакції «20 хвилин» звернувся місцевий житель із наступним зауваженням:

«У Житомирі по вулиці Параджанова, 55 на місці нанесеної нещодавно розмітки знімають свіжий асфальт, щоб зробити «острівок». Не зрозуміло, чому не можна було одразу передбачити розміщення «острівку» і чому вчергове викидають гроші на вітер: роблять одне, щоб через місяць-другий зробити інше».

Журналісти редакції «20 хвилин» запитали у заступника міського голови Дмитра Ткачука про ситуацію на вулиці Параджанова:

«Острівки на вулиці Параджанова, 55, по всіх пішохідних переходах передбачені, і технологічно вони вмонтовуються в асфальтне покриття. Тому це нічому не суперечить. Було укладено суцільний асфальтний шар, і асфальтоукладач просто не може об’їхати саме місце де буде розміщуватися острівок, тому кладеться асфальт суцільним шаром. Зрізається асфальтне покриття і в нього вже монтується острівок. Так має бути».

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Петя Хабазня

    Тобто виходячи з логіки пана Ткачука, після того як буде встановлено острівець безпеки, там стане неможливим покласти новий асфальт, бо асфальтоуклалач не зможе об'їхати острівець безпеки?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up