Поїздка в столицю обійдеться житомирянам у 100 гривень

Поїздка в столицю обійдеться житомирянам у 100 гривень

З 30 березня вартість проїзду в маршрутках з Житомира до Києва становитиме 100 грн.

Про це повідомив перевізник «Фаворит-Люкс». Маршрутки, що їдуть з автостанції «Житомир-2» до центрального залізничного вокзалу в Києві, коштуватимуть не 80, як нині, а 100 грн. Повідомлення такого змісту з'явилися вчора у соцмережах.

«Шановні пасажири! З метою недопущення дестабілізації на внутрішньому ринку автоперевезень у зв’язку з подорожчанням паливно-мастильних матеріалів з 30 березня 2018 року вартість проїзду на маршруті Житомир-Київ 100 грн. Адміністрація БПП «Фаворит-Люкс», - йдеться в оголошенні.

У перевізника ТОВ "Мазар", який курсує по маршруту Київ "Дачна" - Житомир, нам цю інформацію підтвердили і розповіли, що вартість дійсно зростає, різняться тільки терміни: деякі перевізники піднімають ціни з 30 березня, а більшість - з 1 квітня. Також представник перевізників підкреслює, що це - всеукраїнська тенденція.

Відео дня

У коментарі журналісту "20 хвилин" на Житомирському центральному автовокзалі розповіли, що такою інформацією поки що не володіють.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Ирина Спирина

    Когда же они нажруться твари
  • Kolya Kurylenko

    Да  при комунизмi такои хуйнi не було.

    Kolya Kurylenko reply Kolya Kurylenko

    А шо i туди бiлети по сотиге?

    Roman Rogowski reply Kolya Kurylenko

    А зараз тобі чого не хватає? Тюрьми?
  • Kolya Kurylenko

    З Новоград to Житомир 50 баблинских!!
  • Yura Pyvovar

    Це піздос просто......
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up