Не по-європейськи: житомирянин скаржиться на неякісний ремонт доріг. ФОТО

Не по-європейськи: житомирянин скаржиться на неякісний ремонт доріг. ФОТО

На фото, зроблених автором, видно, як "ремонтувалися" міські магістралі - просто щебенем.

Про це 6 травня на своїй сторінці у Фейсбук написав активіст Віктор Симон.

«Шановний Сергію Івановичу! Шановні депутати та відповідальні посадові особи за стан доріг чудового міста Житомира! Як Ви до такого дійшли, щоб дороги міста ремонтували, засипаючи ями просто щебнем, який після перших дощів змиває водою, потрапляючи під колеса автомобілів та розкидається по всій проїжджій частині дороги. Чому Ви так не поважаєте житомирян? Навіщо так безглуздо витрачати наші гроші та виконувати таку безтолкову роботу? По-перше, щебінь потрібно закупити. По-друге, потрібно задіяти людей, які будуть засипати ці ями. А це як мінімум три особи, яким потрібно платити заробітну плату – водій, який перевозить щебінь та дві особи, які розкидають той щебінь. По-третє, автомобіль на якому розвозиться щебінь, потрібно заправити пальним, який також коштує грошей. І виникає питання, навіщо це все? Почніть вже нарешті з відповідальністю відноситись до своїх обов’язків!

Я переконаний, що житомиряни мають бути небайдужими, фіксувати ями, звертатись до відповідних органів. Тоді чиновники зрозуміють, що роботу треба виконувати якісно, а не абияк. Вони мають усвідомлювати свою відповідальність і можливі наслідки своєї байдужості до виконання власних обов’язків», - написав житомирянин.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (7)
  • Мария Шумская-Горшковая

    Состояние дорог как во время бомбежки!  А налоги все в карман дармоедов!!!
  • Александр Шевчук

    Я теж підтримую Віктора Симона.Дуже поганий стан доріг в Житомирі по вулиці Баранова, Корольова, Шевченка,Дмитра Донцова.
  • Alexandr Pasynchuk

    Если это ремонт, то я испанский летчик. Это как пластырь на сломаной ноге! Житомиряне, мы платим налоги за детскую лопатку щебня? Или у вас уважаемые депутаты договора с СТО? Если стремитесь в Европу - делайте по европейским стандартам ремонты! Виктору Симону респект за обращение от имени всех жителей Житомира
  • Oksana Gorodnyk

    Повністю підримую Віктора Симона .Стан доріг жахливий.Крошня,Богунія,Баранова—яма на ямі їхати неможливо .А те що позасипали щебенем то,відлітає від сусідніх авто і камінцями бьє у лобове скло це власна ситуація ,яка у нас виникла вчора .Соромно і прикро .Навіть люди ,які приїздять до Житомира в гості чи туристи кажуть що в місті дороги жахливі і з чистотою теж проблеми (сміття,яке не вивозиться та зберігається цілими завалами )Пора вирішувати ці питання.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді Від читача 16:54 Соціальний проєкт BRAMA: як протидіяти фейкам та пропаганді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя 12:42 Поблизу села Вишпіль виявлено несанкціоноване сміттєзвалище 12:20 Закон про мобілізацію з новими правками вступить в дію вже з 18 травня. ІНФОГРАФІКА 12:00 В Україні збільшується кількість телемедичних консультацій 12:00 Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 11:42 В області продовжують знаходити снаряди часів Другої світової війни 11:20 Рятувальники тричі надавали допомогу мешканцям підтоплених домогосподарств приватного сектору photo_camera 11:00 25-26 квітня пил з Сахари ще залишатиметься в атмосфері над Україною 10:40 У передсвяткові і святкові дні у Житомирі збільшать кількість рейсів на Корбутівське кладовище
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up