Найкраще – дітям: у Житомирі відкрили ще один магазин дитячого одягу «Варюшки-Андрюшки»

Найкраще – дітям: у Житомирі відкрили ще один магазин дитячого одягу «Варюшки-Андрюшки»

Новий магазин  якісного дитячого одягу з’явився по вулиці Небесної Сотні, 3а. Магазин «Варюшки-Андрюшки» представляє українських виробників дитячого одягу, які зарекомендували себе на ринку України як кращі з кращих. Тут ви зможете придбати  сучасний та якісний, а головне, безпечний одяг для Вашої дитини за доступними цінами.

 

Магазин «Варюшки-Андрюшки» створений з любов’ю до найдорожчого у нашому житті – наших діточок. Тому асортимент магазину ретельно підібраний за якістю тканин, аксесуарів, фурнітури. Одяг зручний, функціональний, гарний, а найголовніше – безпечний для ніжної шкіри малюків і діток старшого віку.

«Сьогодні день народження нашого магазину, і ми дуже раді,адже з нетерпінням чекали цього дня. У нас можна придбати дитячий одяг від народження до 6 років за доступними цінами. Також ми турбуємось про майбутніх мам, які в очікуванні народження малюка. Тому підібрали всі необхідні товари в пологовий будинок згідно списків з жіночих консультацій. Майбутні мами, тепер Вам не потрібно частинами купляти речі для малюка і собі по різних магазинах, витрачаючи на це дорогоцінний час. Достатньо просто прийти до магазину, і ми Вам у цьому допоможемо», – розповіла продавець-консультант Аліна.

За словами житомирян, які завітали на відкриття магазину, одяг у магазині досить гарний та якісний. І ціни також доступні.

Відео дня

«Я проходила повз і помітила, що відкрили новий магазин дитячого одягу. У мене дві донечки, ростуть діти зараз дуже швидко, тому гардероб постійно потрібно оновлювати. Обираючи вбрання своїм красуням, я завжди звертаю увагу на якість. Ось зайшла до магазину, уважно переглянула асортимент і була приємно здивована. Одяг високої якості, має досить привабливий вигляд. І головне – ціни доступні», – поділилась враженнями житомирянка Ольга.

Власниця магазину Тетяна Лопуга додала, що наразі в мережі магазинів «Варюшки-Андрюшки» діє акція: при пред’явленні майбутньою матусею обмінної карти вона отримає сертифікат на 50 гривень, який зможе використати на придбання товарів для свого малюка.

Також варто наголосити, що у магазині «Варюшки-Андрюшки» представлений широкий асортимент колясок польських виробників, меблі і текстиль фірми «Верес». А ще – все для купання дитинчат. Крім того, у магазині ексклюзивно представлений одяг білоруських виробників «Белль Бімбо» і взуття «Шаговіта».

Відтак, у магазині «Варюшки-Андрюшки» Ви зможете купити усе, що потрібно для Ваших малюків. І для цього не потрібно ходити у різні магазини. Саме тут Ви зможете придбати різноманітний товар на будь-який смак.

 

Коментарі (5)
  • albaker loanfirm

    Мојот сопруг и јас имавме многу лош кредит кога бевме длабоко во финансиските правници до кој степен аплициравме за банкрот, имавме малку или никакви пари за да ја испратиме ќерката на Емили на колеџ што не можевме да си го дозволиме. Ние ги контролираме кредитите за заем (компании за заем), кои им помогнаа на луѓето како нас, да ги смениме хипотеките. Секоја компанија со која контактирав сакаше претходна такса од 1.000 до 2.000 долари што не можевме да си го дозволиме. Затоа што мислевме дека немавме надеж да избереме да го продадеме или да го изгубиме својот дом со тоа што ќе го затвориме. Потоа наидов на локално списание и покритието беше Корпорација за кредитирање. Трите главни чекори; 1. Поднесувате електронска апликација. Е-пошта: [email protected] 2. Обезбедете точни средства за идентификација за тоа дали вашиот граѓанин има лична карта или возачка дозвола и информации за вашата банкарска сметка. 3. Кредитот се обработува, одобрува и пренесува. Долгата приказна беше скратена, помогнаа да добиете кредит со фиксна стапка од 4% и модифицирани со ревидирани исплати. Тие, исто така, им дадоа на своите ќерки студентски заем за да се заврши целосната плата на мојот колеџ. Работевме со заемот на Ласон, кој нè предупреди за напредокот на целиот свет. тој ги правел сите документи, телефонски повици и сл. Тие го направија сето тоа и добивме заем што го прифаќаме. Кога се согласувам со условите за заем и ги доставив деталите на мојата банка, плаќав прифатлива цена за овие услуги. Ние не би биле во можност да го добие како едноставна и прифатлива како што беше преку нивниот процес на трансформација со нашето знаење. Јас немав време да ви се заблагодарам, затоа БЛАГОДАРАМ! Не можев да побарам подобар тим. Јас сум до датум за рефинансирање. Најдобро за вас, поместување на хипотека Ако имате проблем како нас, контактирајте со корпорација за исплата на заем. Тие можат да работат. Со почит, Тимотеј и Марија усвоена на март 18,2018 година во Колумбус, Џорџија

  • Bogdan Shevchuk

    Почему-то просматривается странное подобие триколора,  флага страны, там где такие детские имена более популярные чем в Украине.

    Татьяна Лопуга reply Bogdan Shevchuk

    Чи може Ви знаєте статистику,  які імена популярні? А от ми знаємо статистику. Тому що база наших постійних клієнтів налічує понад 2500 батьків. І повірте, ім'я Варвара і Андрій і в нас досить популярні. А ще,  перегляньте походження цих імен. Коріння в них - грецьке

    Татьяна Лопуга reply Bogdan Shevchuk

    Богдан, вибачте, але це лише Ваша уява.  Назва магазину на 100% українською мовою прописана.  І не потрібно пов'язувати з тим, чого насправді немає. Синій колір - суто хлопчиковий,  рожевий -  суто дівчачий. Що не так? А стосовно імені - а які імена мають бути популярними в Україні? Чи ім'я Єва в Вас також буде викликати асоціації з іншими державами? Давайте не будемо чіпати політику і вигадувати різні речі, що не відповідають дійсності.

    Татьяна Лопуга reply Татьяна Лопуга

    І, до речі... Богдан, а чого ж Ви пишете мовою іншої країни, а не українською?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up