До Житомира завітав європейський цирк на воді «Рівє’ра» (новини компаній)

До Житомира завітав європейський цирк на воді «Рівє’ра» (новини компаній)
Цирк на воде "Ривьера" Житомир
Нещодавно, 9 жовтня 2015 року, до Житомира завітав відомий цирк на воді «Рів’єра» з новою програмою «Аквамарин». Прем’єрний сеанс відбувся у шатрі на території ТРЦ «Глобал.UA»

Програма «Аквамарин» поєднала у собі навколосвітню подорож одразу 5-ти континентами. І дорослих, і маленьких відвідувачів цирку чекала низка цікавих та захоплюючих виступів.

Під куполом шатра житомирян дивували яскраві залпи фонтанів, фаєр-шоу, акробати, собачий канкан, найманський крокодил, пітон, єноти, нутрії, тхори, мавпи та милий поні. Родзинкою вистави став харизматичний клоун Валерик.

Цирк на воді продемонстрував виступи артистів, поєднавши їх з кольоровим каскадом водоспадів, вогняними та лазерними спецефектами в басейні діаметром 10 метрів з понад 30 тоннами води.

Виставу було поділено на 2 частини, в перервах між якими глядачі мали змогу сфотографуватися з улюбленими тваринами та клоунами.

Вартість одно фото з клоуном становила – 30 грн, з твариною – 30 грн, з клоуном та твариною – 40 грн. Якщо ж поціновувачам екзотики хотілось сфотографуватись з клоуном, змією та крокодилом, вартість фото складала 70 грн.

Оскільки, для артистів та організаторів циркової вистави діти – найочікуваніші глядачі, вхід для малят віком до 3-х років був абсолютно безкоштовним.

Цирк на воді «Рів’єра» виступатиме у Житомирі до 18 жовтня, тому всі бажаючі матимуть змогу насолодитись європейською та дійсно професійною виставою у виконанні найкращих артистів України ще декілька днів.

Деталі за тел.: 050-595-58-08, 096-493-87-87

Та на сайті http://circus-riviera.com/

Previous Next

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Дуже дякую, чудове шоу дівчата акробати молодці, клоун супер. Чудова програма приїждайте до нас частіше , дякую Вам дуже.
  • Анонім

    Цей цирк приЇжав до нас у Бердичів,якщо програма не помінялася то дуже круто всім раджу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки 17:00 Як отримати компенсацію за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб 16:41 Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію засуджених 16:20 32-річного чоловіка засуджено до довічного ув’язнення за жорстоке вбивство подружжя на Народиччині Від читача 17:10 Популяризуємо українське. У Житомирі проведуть безоплатний майстер-клас із виготовлення ляльки-мотанки 16:19 На базі 10 ЦНАПів області створено Центри рекрутингу 16:10 Містян просять бути готовими до відключень електроенергії 16:00 Житомир зустріне 11-й Чілдрен Кінофест 15:40 Патрульний знайшов гаманець із документами та повернув власниці 15:19 На Житомирщині судитимуть організовану групу, яка займалася контрабандою лісу photo_camera 15:00 Антициклон принесе в Україну сонячну і прохолодну погоду 14:40 Уряд затвердив перелік документів для проходження медико-соціальної експертизи 14:18 Досі не вдається витягнути автівку, яка провалилася у фонтан на Михайлівській. ВІДЕО photo_camera 14:00 Внаслідок атак росіян по всій Україні можливі відключення електрики з 18 до 23 години 8 травня 12:40 У Звягелі всю ніч безрезультатно тривали пошуки безвісно зниклого 16-річного хлопця 12:35 Поблизу Миколаївки Звягельського району - масштабна ДТП з пожежею: загинуло двоє, травмовано троє людей photo_camera 12:20 У Житомирі вшанували борців з нацизмом з нагоди Дня пам’яті та примирення photo_camera 12:00 Він з 10 років мріяв служити в «Азові» 11:30 На Михайлівській вантажне авто провалилося у непрацюючий фонтан photo_camera 11:20 Росіяни знову атакували енергетику України - серйозно пошкоджені три ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up