На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки

На базі Класу безпеки житомирські рятувальники навчають підростаюче покоління азам безпеки

8 травня в Класі безпеки, що створений на базі пожежно-рятувального підрозділу, для учнів ліцею №4 м. Житомир фахівці ДСНС разом із представниками Ювенальної превенції провели пізнавальні заходи.

У супроводі надзвичайників діти вчилися безпеці у побуті, дізнавалися як запобігти вогняному лиху та що робити, коли біда вже сталася. А ще засвоювали правила поводження з вибухонебезпечними предметами та з'ясовували, де найімовірніше їх можна зустріти. Також під час гри учням ювенали розповіли про правила дорожнього руху та про безпечне дозвілля біля водойм. 

Наостанок організатори підготували для школярів надзвичайно цікаву та веселу руханку «Повітряна тривога». Разом із рятувальницею дітвора ні тільки танцювала, а й вивчала як діяти на випадок тривоги. 

Відео дня

Аби урізноманітнити захід, рятувальники запросили дітей до гаражу підрозділу, де базується спеціальна технікою та обладнання. Школярі фотографувалися, мали змогу посидіти в кабіні пожежного автомобіля та приміряти бойовий одяг, в якому під час надзвичайних подій працюють бійці ДСНС.

ГУ ДСНС України у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі

keyboard_arrow_up