У Житомирі представлять книгу житомирянина, учасника АТО "Холодне серце"

У Житомирі представлять книгу житомирянина, учасника АТО "Холодне серце"

29 червня о 15.00 в Домі української культури у Житомирі відбудеться перша презентація книги «Холодне серце», автором якої є житомирянин, учасник АТО Василь Піддубний.

Це не перша книжка талановитого житомирянина, проте досить важлива та знакова, як для українців, так і для самого Василя. Адже хоч вона і написана у популярному нині жанрі фентезі, історія України, на тлі якої розгортатимуться події – цілком реальна:

«Через події минулих років в Україні я відчув необхідність поділитись зі світом власним знанням історії батьківщини, козацтва, рідної мови, – розповідає Василь Піддубний. – Тому й повість моя – історична, хоч і казка, про козацькі часи, в ній широко висвітлене повстання Богдана Хмельницького 1648 року. Ну а крім того, багато пригод, містики, історія кохання. Головний герой – козак Радко, і мої перші читачі вже мали змогу з ним познайомитись у групі «Козацькі байки» на Фейсбуці, де я друкував уривки з книги. Думаю, читачам буде цікаво, читайте. А якщо не сподобається – претензії приймаються через Фейсбук».

У довоєнні часи в харківському видавництві вийшла перша книга Василя Піддубного, написана під псевдонімом Стівен Робертс «Піастри, піастри!!!», яка досі користується широкою популярністю у інтернет-спільноти та збирає схвальні відгуки. «Холодне серце», на думку автора, не розважальна література, а більш серйозний філософський твір, що змусить читачів замислитись над багатьма речами, проте й засумувати не дасть.

Відео дня

Василь сподівається, що козак Радко полюбиться читачам, бо в планах  – нові пригоди та випробування для героя та наступна повість.

В електронному вигляді книга з’явиться не скоро, тож усім бажаючим її прочитати варто побувати на презентації і придбати її одразу з автографом автора. Перший тираж – трохи більше 100 екземплярів, тож краще поспішити. Книжка у твердій палітурці, ілюстрована автором, об’ємом 520 сторінок, повідомляє прес-служба міськради.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників 14:40 Минулої доби на Житомирщині після поривів вітру та «жовтого дощу» дорожники працювали над безпечним проїздом photo_camera 14:20 Спільний проєкт Житомира, уряду Німеччини та UNDP в Україні 14:00 На Овруччині господар після застілля ножем вбив гостя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up