Танцювальний колектив "T-SQUAD" відзначить 15-річний ювілей  на великій сцені

Танцювальний колектив "T-SQUAD" відзначить 15-річний ювілей  на великій сцені

Ювілейною мистецькою програмою "T-SQUAD Dance School – 15 впевнених к'Років" відзначать свій 15-річний ювілей учасники відомої на Житомирщині танцювальної команди "T-SQUAD".

Колектив – неодноразові переможці Всеукраїнського танцювального чемпіонату «The Challenge» у м. Києві, лауреати відбіркового етапу Міжнародного Чемпіонату світу "HIP HOP INTERNATIONAL UKRAINE-2017", лауреати регіональних молодіжних фестивалів "Глобал Денс Фест" (м. Київ), "Teen Wave", "Полісся DANCE", "Hip Hop Point", абсолютні переможці житомирського творчого проекту «Музичний ринг», а також організатори низки танцювальних конкурсів та змагань, які проводяться щорічно і користуються популярністю серед молоді.

Мистецька програма відбудеться 17 грудня 2019 року у великій концертній студії Житомирського обласного телецентру. Учасники колективу мають багато друзів по творчості й намагатимуться зібрати їх у цей день як на сцені, так і у залі.

Відео дня

Головний тренер "T-SQUAD Dance School" Артур Городничен розповів, що мистецьку програму складатимуть прем'єрні танцювальні композиції, підготовлені спеціально для ювілею, а також кращі тематичні номери минулих років. Глядачі поринуть в історію створення та розвитку відомого творчого колективу, переглянувши спеціальні відеоролики, створені на основі матеріалів різних років існування команди "T-SQUAD". Також у програмі будуть приємні несподіванки та сюрпризи.

На вході у глядацьку залу буде розміщено декілька фотозон, де усі бажаючі матимуть змогу сфотографуватись з учасниками "T-SQUAD Dance School", проводитимуть патріотичний флеш-моб та інтерактивні конкурси для глядачів.

На захід завітають гості – відомі молодіжні виконавці сучасної української пісні – солісти творчої студії "Brand", учасник всеукраїнського телепроекту "Х-фактор" Антон Лукашик, співаки з міської студії естрадного мистецтва і багато інших.

Залишається додати, що проведенню широкомасштабного мистецького заходу у рамках втілення молодіжного проекту "Поліська царівна-2019" сприятиме управління культури, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Отож, якщо ви молоді та сучасні, завітайте 17 грудня о 17 годині до обласного телецентру (вул. Театральна, 7), щоб поринути в атмосферу молодіжної творчості та креативу.

Генеральний медіа-партнер заходу - телерадіокомпанія "ЕФІР" та радіо "ХІТ FM", "Радіо Рокс", "Русское радіо Україна", "Радіо НВ", "Мелодія". Ексклюзивний медіа-партнер - газета "20 хвилин". Головний радіо-партнер – "Житомирська хвиля". Інформаційні партнери – РА "Прайм", інтернет-сайти: zhitomir.info, ruporzt.com.ua, 0412.ua,  Афіша Житомира, Moemisto.ua, Zamkova.info, dks.com.ua, Vgolos.zt.ua, zt.20minut.ua, Житомир Today, газети "Імперія-TV", "Пульс".

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн Від читача 11:32 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука 17:00 Пʼятниця буде в Україні з дощами і грозами - синоптик 16:40 У Житомирі відбулася творча зустріч з сучасним українським письменником Василем Шклярем 16:20 У Звягелі «Jeep Grand Cherokee» збив жінку на електровелосипеді 16:00 За торгівлю боєприпасами затримали 43-річного коростенця photo_camera 15:40 У Житомир "на щиті" повернувся Захисник Олексій Лаврін 15:21 Де на Житомирщині росте сон-трава? 15:00 Відтепер ботсад у Житомирі носитиме нову назву: Ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up