12 головних трендів осінь-зима 2021/2022

12 головних трендів осінь-зима 2021/2022

Пандемія точно навчила нас завжди мати при собі дезінфекційний засіб для рук і маску для обличчя, як додаток до звичного набору: «ключі від дому, телефон, гаманець», але, судячи з колекцій сезону осінь-зима 2021/2022, це не послабило бажання дизайнерів створювати одяг з іще більшим ентузіазмом.

«Vogue.ua» зібрав 12 головних трендів сезону осінь-зима 2021/2022.

Торочки

Торочки знову полонили світ моди минулого осінньо-зимового сезону – і не збираються здавати свої позиції й тепер. Цей ковбойський декоративний елемент знайшов своє втілення на базових сукнях з довгими рукавами, замшевих парках і сумках. Такі шовкові нитки – найкраще рішення не тільки для вечірніх виходів, а й для повсякденних образів.

Екохутро

Тренд на екологічність та усвідомлене споживання набирає обертів з кожним новим сезоном. Дедалі більша кількість брендів стала відмовлятися від натурального хутра на користь штучного, а streetstyle-зірки уже не один сезон носять лише екошуби. 

Відео дня

Catsuit

Кетсьюти, різновид комбінезонів, які щільно облягають тіло, актуальні тепер не тільки на заняттях йогою. Нового сезону дизайнери одержимі ними більше, ніж можна було сподіватися. Цілісні одиниці із сітки, мережива, вовни або трикотажу – те, чим варто поповнити свій гардероб цієї осені.

Бузковий

Не такий яскравий як фіолетовий, м’який і ніжний бузковий вступає в модну гру. Магічний, втішний для ока, він легко може стати основою осіннього гардероба. Весняний бузок, пилова лаванда або чорничний макарун – нового сезону в пошані будуть усі відтінки. Розкішні шовкові сукні, двобортні пальта з поясом, що підкреслює тендітність силуету, і навіть «дуті» пуховики й штани, які прийшли з амуніції лижників і сноубордистів – бузковий забарвив усі елементи осінньо-зимового гардероба.

Необроблений денім

Денім актуальний щосезону, але в осінньо-зимових колекціях бренди зробили ставку саме на raw denim – необроблену джинсову тканину. 

Ромби

Тренд на чорно-білий принт «шахівниця» нового сезону трансформується в різнокаліберні ромби. Принт у ромби стане однією з головних тенденцій. Радимо робити ставку не тільки на традиційні жилети, а й на пальта, шовкові максісукні та спідниці.

Срібло

Розсипи леліток й ансамблі блискучих каменів зачекалися свого яскравого виходу у світ. Бренди наполягають – спортивні штани, худі й улюблені кросівки краще залишити для сімейного відпочинку. Металізовані сукні й комбінезони матимуть гармонійний вигляд з високими шкіряними чоботами, пухнастими сумками й навіть штанами кльош.

Стьобаний верхній одяг

Стьобані бомбери й парки, пальта й кейпи нового сезону стануть найбажанішим верхнім одягом. Крім своєї актуальності, вони гарні своєю практичністю й функціональністю: їм не потрібне додаткове обігрування й вигадлива стилізація. 

Шовкові хустки

Шовкові хустини-косинки відроджують естетику класичної елегантності. Принти й відтінки, що їх представили дизайнери, незліченні, тому варіант до вподоби знайдуть як прихильниці однотонних моделей, так і принтованих зразків. 

Екстрадовгі рукави

Рукави светрів і джемперів у колекціях осінньо-зимового сезону набули розміру XXL. Правильно підкреслити акуратну недбалість образу допоможуть спідниці-олівці, гостроносі туфлі-лодочки й великі прикраси.

Total knit

Головне відкриття цього року – трикотаж. Якщо раніше він переважно знаходив своє втілення в топах і сорочках поло, глобальна пандемія дала йому новий виток популярності. Максісукні, незвичні комплекти, кнікерси, взуття й навіть сумки – тепер за допомогою одягу з трикотажу можна створити по-справжньому ошатний образ. 

Яскраві кольори

Кольори й відтінки – ключовий мотив сезону. Насичений помаранчевий або неоново-фіолетовий – найкращі претенденти на місце набридлим нейтральним відтінкам, властивим осінньому гардеробу. 

Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up