Леся Ярмоленко: «Будь впевненим у тому, що ти робиш, і всі навкруги будуть впевнені, що ти робиш це правильно і класно!»

Леся Ярмоленко: «Будь впевненим у тому, що ти робиш, і всі навкруги будуть впевнені, що ти робиш це правильно і класно!»
Власниця студії організації свят «Fiesta».

Як і будь-яка справа, моя не виникла спонтанно. Так повелося в нашій родині, що всі свята завжди організовувала я.

За спеціальністю я педагог та психолог. Спочатку закінчила Коростишівське педагогічне училище ім. І. Франка, згодом Житомирський педагогічний університет ім. І. Франка, Інститут післядипломної освіти та вступила в аспірантуру в Київський інститут психології імені Г. С. Костюка НАПН України.

Я людина творча, і, мені здається, будь-яка справа була б для мене цікавою.

Відео дня

Створення студії - це творчий процес, але без підтримки моєї сім'ї він був би не можливим.

Коли тебе підтримує твоя друга половина і вірить в те, що ти робиш, для тебе не існує перешкод.

В організації будь-якої справи немає нічого простого. Вирішення кожного питання потребує підготовки, великих зусиль і таланту. Маленька дрібничка може зламати все, що ти так довго будував. Саме з них і складається велика справа.

Хтось вкладає мінімальні кошти і отримує хороші прибутки та гарні результати завдяки свої кмітливості, гнучкості. А комусь дай мільйон - і ці кошти будуть викинуті на вітер. Зрозуміло, що без фінансової підтримки побудувати бізнес неможливо. Особисто для мене гроші та їх кількість не мають великого значення, швидше за все, цінність складає те відчуття, коли ти їх заробляєш. І, звичайно, ти будеш отримувати ще більше задоволення, коли будеш займатися улюбленою справою.

Сьогодні ми відчуваємо пік розвитку малого та середнього бізнесу. І це пов’язано з тією ситуацією, яка відбувається в країні. Але ми повинні пам’ятати, що жодна війна не може заборонити людині бути щасливою, радіти життю, що кожна війна рано чи пізно закінчується. Ми повинні працювати, підтримувати нашу країну, вірити в кращі зміни. і згодом держава підтримає нас.

Якщо ти що-небудь робиш - роби це добре. Якщо ти не можеш або не хочеш робити добре, краще не роби зовсім. Цей принцип я вкладаю в будь-яку роботу, яку виконую. Для мене дуже важливо бачити результат того, що я зробила.

Час, як і справа, - звір живий і сильний, правити ним треба вміючи, а то він тебе здолає. Час для мене плине дуже швидко. Іноді мені не вистачає дня і ночі, щоб зробити все, що запланувала. Але я дуже люблю такий ритм роботи.

Найцінніше, що в мене є - це моя сім`я, яку дуже люблю! Мої донечки та чоловік. Вони мене дуже підтримують та допомагають. Без них, напевно, і не народилася б студія «Fiesta».

Я щаслива жінка. У мене творчі, прекрасні діти, підтримка мого коханого. Заради їх щастя я готова на все.

Щастя не в тому, що ти робиш завжди те, що хочеш, а в тому, щоб хотіти те, що ти робиш. Насправді ідеї виникають кожної хвилини, одні з них втілюються в життя, інші зникають. Основним джерелом натхнення стають клієнти.

Мама була моїм першим вчителем. Саме вона навчила мене трудитися, щоб чогось досягти. Іти впевнено до своєї мети, які б перешкоди не ставило життя. Її велика любов та віра в мене завжди підтримували мене в житті.

Я люблю різний відпочинок. Іноді хочеться поїхати до річки і пожити декілька днів у палатках в дикій природі. Іноді хочеться поніжитися біля теплого моря. Іноді покататися на лижах та зайнятися дайвінгом. Але тільки разом з моєю сім’єю. Лише тоді можна отримати задоволення від відпочинку, коли близькі поруч.

Сьогодні моя мрія співпадає з мріями мільйонів українців – щоб в Україні був мир.

Успіх – це вміння поєднати власні зусилля та запити суспільства. Успіх – це вміння крокувати в ногу з прогресом. Успіх – це вміння народжувати щось нове, таке, що до вас не робили, те, що може вразити, привернути увагу, захопити.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up