Збірна Житомирської області перемогла команду Чернігівщини у матчі етапу Кубку Регіонів ФФУ

Збірна Житомирської області перемогла команду Чернігівщини у матчі етапу Кубку Регіонів ФФУ

Збірна Житомирської області у матчі відбіркового етапу Кубку Регіонів ФФУ, який відбувся 25 квітня, перемогла збірну Чернігівської області. Наступний поєдинок наша збірна проведе завтра, 26 квітня, о 13:00 проти команди Київської області.

У першому таймі вже на 10-й хвилині простріл Ігоря Яцковця з правого флангу замкнув Максим Постолатьєв – 1:0. Недовго довелося чекати на другий м’яч наших хлопців – скориставшись помилкою захисників Чернігівської збірної, автор першого асисту Яцковець пустив “між ніг” кіперу Чернігівщини Рум’янцеву – 2:0. Проте піти сухими на перерву не вдалося – на 32-й Антон Волошин розмочив ворота Вадима Зорніка.

У другій половині матчу команди обмінялися градом жовтих карток. На жаль, не обійшлося без вилучень – Вадим Базь, заробивши другу жовту, буде пропускати матч проти Київщини. Після вилучення збірна Житомирської області не стала в захисті, навпаки – пішла в атаку – Сергій Слюсар на останніх хвилинах додаткового часу заробив право на виконання 11-метрового, а Євгеній Савчук спокійно поклав у правий нижній кут – 3:1.

За словами головного тренера збірної Житомирської області Миколи Подранного завтра команда буде битися за вихід до фінальної частини:

Відео дня

“Важкий видався поєдинок, свідчення тому – вилучення. Хочу подякувати хлопцям за самовіддачу, ігрову дисципліну, за те, що перебороли себе та втому. Також вдячний за підтримку нашим вболівальникам, які з Житомира приїхала до Лютіжа. Важка буде завтра гра, але будемо битися, робити все від нас залежне, аби вийти до фінальної частини Кубку Регіонів ФФУ”, – поділився керманич збірної Житомирщини Микола Подранний.

Кубок Регіонів ФФУ. Матч відбіркового етапу

Чернігівська область – Житомирська область – 1:3

25 квітня 2018 р. с. Лютіж. Стадіон “Діназ” – 200 глядачів.

Арбітр – І. Бондарчук.

Голи: А. Волошин (32) – М. Постолатьєв (10), І. Яцковець (18), Є. Савчук (90+3, пен).

Попередження: А. Ильченко (21), А. Твердовський (32), М. Мартиненко (48), Д. Мироненко (59), І. Луковець (90+2) – В. Базь (32), О. Єлісєєв (50), А. Юрченко (66), М. Постолатьєв (78).

Вилучення: немає – В. Базь (78, друге попередження).

Збірна Чернігівської обл.: І. Рум’янцев, О. Стельмашенко, А. Столяр, Д. Дедик, Р. Билан, М. Мартиненко, Д. Мироненко, В. Рибцов, А. Ильченко, А. Кохановський, А. Твердовський.

Запасні: Є. Стриж, А. Білоус, С. Рудько, А. Волошин, Є. Михайленко, Є. Солоніна.

Гол. тренер: Геннадій Прокопович.

Збірна Житомирської обл.: В. Зорнік, О. Янков, В. Базь, О. Максимчук, Є. Савчук, М. Багінський, І. Яцковець, О. Гончарук, А. Юрченко, О. Єлісєєв, М. Постолатьєв.

Запасні: В. Ярощук, Епі Мішель Манкам Алан, С. Слюсар, А. Романюк, О. Нечипоренко, О. Дворнін, А. Словінський.

Гол. тренер: Микола Подранний.

За матеріалами ЖОФФ

Спортивний Житомир

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up