Так тримати: житомиряни успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед школярів

Так тримати:  житомиряни успішно виступили на Чемпіонаті України зі спортивної аеробіки серед школярів

Збірна команда Житомирської області зі спортивної аеробіки, в склад якої входять вихованці житомирських ДЮСШ « Авангард» та «Юність» повернулись з Чемпіонату України серед школярів, який проходив 29.06-2.07.2017 року в м. Бердянську. Виступ нашої команди був надзвичайно успішним! 

Про це повідомляє Житомирська Федерація спортивної аеробіки та фітнесу.

Серед наймолодших спортсменів  в  «індивідуальних вправах» (2010 р.н.) першою стала Деркач Софія, дівчата 2009 р. н. ІІ місце посіла Шейко Ніколь; у віковій категорії 2008 р. н. чемпіонкою стала Мелешко Віолетта; 2006 р. н. срібло завоювала Білоножко Марія.

В категорії «Діти-трійки»  перше та друге місця, відповідно,  зайняли наші вихованки: Фесько Дар’я, Захарчук Дар’я, Терехова Юлія та Шейко Ніколь, Денисенко Катерина, Деркач Софія.

Відео дня

Серед «пар» третіми стали Магалецький Єгор, Терещенко Анна.

Гаврушкевич Олександр  став срібним призером в категорії «кадети - індивідуальні вправи» , також Олександр разом з Омелянчук Софією завоювали срібло серед «пар».

Першими в категорії «кадети» стала наша трійка в складі Недзведська Євгенія, Юрковська Крістіні та Демчук Вікторія.

Перше місце серед груп посіли Муляр Софія, Данилюк Ольга, Басова Яна, Д’яченко Аліса та Кальніцька Ганна. Цей склад та Безверха Дар’я стали другими у виді програми аероденс.

Наші юніори Шелест Ілона, Сердюк Анастасія, Словінська Анастасія, Журавська Вікторія  привезли бронзу в категорії «групи» та разом з Данилюк Марією стали срібними призерами чемпіонату України серед школярів в аероденсі.

Федерація щиро вітає переможців та призерів змагань та бажає наступних перемог.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up