На засіданні виконкому було запропоновано ліквідувати КП «Реклама»

На засіданні виконкому було запропоновано ліквідувати КП «Реклама»
Під час засідання виконавчого комітету, яке відбулося 17 грудня, розглядалися питання, які були винесені на порядок денний.

Зокрема, це були питання  встановлення тарифів на послуги ТОВ «Екопоінт-Житомир» з вивезення твердих побутових відходів та погодження інвестиційної програми у сфері поводження з твердими побутовими відходами у м. Житомирі, передачі нежитлового приміщення, про погодження звіту та затвердження фінансового плану комунального підприємства «Управління автомобільних шляхів» Житомирської міської ради, надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, продовження строку дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами та його припинення.

Особливо гостро розглядалося питання роботи КП «Реклама» Житомирської міської ради. Звітність щодо роботи КП «Реклами» мав надати директор підприємства Володимир Шуст, але через незадовільний стан здоров’я присутнім на засіданні він не був.

У ході обговорення один з членів виконкому Микола Костриця висунув свою пропозицію з приводу того, що комунальне підприємство «Реклама» Житомирської міської ради необхідно ліквідувати.

Відео дня

Микола Костриця зазначив, що всі кошти, які сплачуються за використання місць, які перебувають у комунальній власності, повинні надходити до міського бюджету, а не у КП «Реклама». Було наголошено на тому, що щорічно бізнес сплачує КП «Реклама» близько 3 млн. 700 тис. грн за розміщення зовнішньої реклами. Однак бюджет міста отримує менше 300 тис. грн. від цієї суми як відрахування частини чистого прибутку КП «Реклама». При цьому адміністративні витрати на утримання працівників КП «Реклама» перевищують 3,5 млн. грн.

«Заробітна плата працівників – від 5 тис. грн у секретарки, до 10 тис. грн у директора комунального підприємства», - розповів Микола Костриця.

Тому існування даного підприємства не є доцільним. Він переконаний, що з приводу розміщення реклами потрібно звертатися до управління архітектури, а не у КП «Реклама», адже саме це управління готує відповідні дозвільні документи. А КП «Реклама» отримує кошти за роботу, яку вони не повинні виконувати і використовують їх у своїх цілях.

Також було вирішено створити робочу групу з членів виконкому, які повинні детально вивчити та проаналізувати необхідність подальшого існування КП «Реклама».

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
09:30 Прогноз погоди на святкові вихідні: без опадів, до 20 градусів тепла 09:00 4 травня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити 16:48 За програмою «Енергодім» завершена модернізація ОСББ в Житомирі 16:19 Трьох викладачів професійного ліцею Житомира викрили на антиукраїнській агітації: заперечували воєнні злочини рф Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі трьом наркоділкам повідомили про підозру за виготовлення амфетаміну 15:40 На території Житомирської громади заборонено продаж алкоголю з 22:00 до 8:00 15:20 На Бердичівщині поліція розшукує безвісно зниклого 42-річного чоловіка 15:00 У голови Житомирської ОВА - 15 радників: «Антикорупційний штаб» розповідає про одну з найбільш загадкових посад в Україні 14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up