Чому губернатор Житомирської області, його заступник та заступник Міністра внутрішніх справ не підтримують громаду міста?

Чому губернатор Житомирської області, його заступник та заступник Міністра внутрішніх справ не підтримують громаду міста?
Коли на місце начальника УМВС в Житомирській області запропонували Фокіна – громада міста збунтувалася. Сергій Чеботар – заступник Міністра внутрішніх справ України – після такої події зауважив: «Готуйте свою кандидатуру. Ми її розглянемо та підтвердимо».

Це, власне кажучи, саме те, що й обіцяли на Майдані – народ пропонує, влада чує й призначає.

Громадські організації міста (зокрема, «Всеукраїнське об’єднання Майдан», «Спілка ветеранів Афганської війни», «Солдати миру», ГО «Народна Рада», «Самооборона Житомирщини», «Самооборона міста Житомира та Житомирської області»), а також отець Никодим, Свято-Юрієвська парафія міста Житомира, написали лист, у якому пропонувалася кандидатура Володимира Недельского на посаду нового начальника УМВС в Житомирській області. Лист з усіма підписами та печатками громадських організацій був переданий на контроль до облдержадміністрації з подальшим відправленням заступнику Міністра внутрішніх справ. Проте, чомусь цей лист так і не потрапив до Сергія Чоботаря, а на два місяці потрапив до заступника губернатора В’ячеслава Поліщука.

«Міністр зрозуміло дав мені знати, що не хоче бачити мене на посаді начальника УМВС в Житомирській області, – зазначив Володимир Недельский. – Нещодавно на мій будинок було здійснено замовлений і проплачений напад, і я здогадуюся, ким. На мою думку, усім тим, хто підтримує мою кандидатуру, варто боятися, оскільки можуть бути здійснені подібні напади.

Відео дня

Мені зрозуміло, чому моя кандидатура не підходить, адже яка влада хоче бачити начальником УМВС того, кого обрав народ. Влада хоче мати свого начальника, який буде давити на громаду.

Наступним кроком після нападу була підлість із боку високопосадовців. Замість того, щоб вислати лист із проханням про моє призначення Міністру, його виклали в Інтернет, сподіваючись, що на цей лист будуть негативні відгуки. Проте вийшло навпаки – залишали тільки позитивні коментарі».

У громади міста виникають питання: чому на сьогоднішній день не виконується те, що обіцяв заступник Міністра внутрішніх справ України, губернатор Житомирської області Сергій Машковський та його заступник В’ячеслав Поліщук? Чому все, що пропонує народ, намагаються зіпсувати й викласти так, щоб у жодному разі це не було так, як хоче громадськість? Чому влада не обирає кандидатуру Володимира Недельского, який зможе підтримувати громаду?

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня 12:02 На Житомирщині три заклади охорони здоров’я надають медичну допомогу новонародженим у складних неонатальних випадках 11:04 Оцінка якості освітніх програм у коледжах: особливості під час воєнного стану
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up