Житомирська влада продовжила конкурс на кращий проект благоустрою Київської, 6

Житомирська влада продовжила конкурс на кращий проект благоустрою Київської, 6
Члени конкурсної комісії на кращий проект благоустрою території по вул. Київській, 6 разом з членами містобудівної ради обговорили питання можливого використання цієї земельної ділянки.

Під час обговорення членами конкурсної комісії разом з архітекторами зазначено, що торгівельного магазину в корпоративному стилі АТБ там бути не може.

Архітектори міста висловлювали свої думку щодо того, як повинна виглядати територія, де раніше планувалось будівництво АТБ.

Перший заступник міського голови Сергій Сухомлин сказав, що в даному питанні важливо довіритися фахівцям

Відео дня

«Думку конкурсної комісії архітектори повинні врахувати, але саме вони повинні фахово прийняти рішення, що саме і як будувати на Київській, 6» , - зазначив він.

Після годинної дискусії учасники обговорення дійшли згоди щодо необхідності визначення використання цієї важливої для міста ділянки на конкурсній основі. Запропонували продовжити конкурс. При цьому сформувати умови конкурсу, якими  передбачити необхідність проведення  аналізу  кварталу, надання пропозицій по впорядкуванню  руху транспорту та пішоходів по кварталу, визначити об'ємно-планувальне рішення об'єкту (на території по вул. Київській, 6), який міг би замкнути периметральну забудову цього кварталу.

Враховуючи, що ця робота потребує часу, зараз важливо прийняти рішення щодо консервації будь яких проектів використання цієї ділянки аби через поспіх уникнути помилок. Потрібно опрацювати такий варіант благоустрою, який би дозволив впорядкувати цю територію до моменту прийняття остаточного рішення щодо використання цієї території.

За повідомленням Житомирської міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up