Жарти та обурення: житомиряни коментують очищення вулиць від снігопаду

Жарти та обурення: житомиряни коментують очищення вулиць від снігопаду

«Скільки там одиниць техніки працювало вночі і скільки тон піску вже висипали? Хто знає?», - питають житомиряни.

У Житомирі непогода, а міська влада запевняє, що місто готове до снігопадів та ожеледі. Містяни цікавляться, чи працювала техніка по прибиранню снігу і посипанню тротуарів, адже вулиці та дороги очищені деінде.

Жартівливий пост написав Юрій Бойченко в мережі Фейсбук: «Скільки там одиниць техніки працювало вночі і скільки тон піску вже висипали? Хто знає?».

Відео дня

У коментарях під публікацією житомиряни розділилися на два табори: одні зазначають, що бачили техніку, яка прибирала сніг, інші обурюються, і кажуть, що вулиці засипало і з цим є незручності.

«Цeнтральна вулиця В. Бeрдичівська – кіт нe валявся», - пише Ганна Скомаровська.

«Пісок під снігом все нормально)», - жартує Світлана Бурковська.

«Проспект Мира от Ялынки не чистилось вообще…», - наголошує Марія Хижняк.

«Крошня не чищено зовсім...», - зазначає Наталія Денисюк.

«З ранку був фітнес з лопатою. Почала біля будинку і по провулку до початку вулиці. Супер))) Ввечері буде фітнес але від вулиці по провулку і до будинку. (Про.Войкова і вул.Л.Українки)», - коментує Ірина Дембіцька.

А є і ті, хто бачив, як прибирали сніг:

«Люди ви якщо в себе дома почистите о 5 годині ранку при таких погодних умовах о 9 годині ви побачите, що чистили? А в місті явно не має стільки машин щоб чистити кожному експерту Фейсбук, коли ви вийшли на двір», - наголошує Вікторія Слободенюк.

«А у нас гарно все почистили. Дякую», - зазначає Тетяна Литвиненко.

«Романа Шухевича о 8:30 вже була почищена. Пров. Санаторний також, що приємно дивує. За стільки років вперше. Якби ще й заасфальтували пров. Санаторний та вул. Зелену, то б щастю мешканців не було б меж! На сьогоднішній день по нашому району все ок!», - пише Наталія Мельничук.

«Л. Українки, 42 7:00 було прочищено, Покровська вулиця чиста, маршрутка 4 була за графіком», - пише Валентина Музичук.

«По Бердичевский три машины чистили, две посыпало песком» - коментує Жанна Муравська.

 Хочете отримувати новини першими – приєднуйтеся до нас у соцмережах

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Ольга Доценко

    Полевая не чистят
  • Сергей Ткачук

    да.чистить Рудь-загортае будинок  зо всих сторин!!!
  • Людмила Ковальчук

    Смолянський-майдан взагалі не чиститься дякуючи що в тому районі маємо славетний масло-завод,то чистить одна одиниця техніки цю територію!А біля птахофабрикі каша малаша,ні комунальників  ні очисних машин там я і не зустрічала кому ми проплачуємо за прибирання території?не знаю!
  • Lilya Chuba

    Довженко просто ужас , район водоканала жесть
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up