Яка доля житомирського «Зеленого лабіринту»?

Яка доля житомирського «Зеленого лабіринту»?

Про появу лабіринту в Житомирі знає кожен другий, проте досі не всім відома його доля. Йдеться про те, що офіційного відкриття лабіринту ще не було, а він уже потребує ремонту і заміни близько 60-ти зелених насаджень.

Вартість проєкту Бюджету участі - 2019 «Зелений лабіринт» - майже 1,5 мільйони гривень. Відкриття лабіринту відбудеться тоді, коли управління капітального будівництва Житомирської міської ради передасть лабіринт на баланс КП «Парк», проте лабіринт активно використовують вже більше місяця.

«По цьому проєкту замовником було управління капітального будівництва, а підрядником-виконавцем робіт була приватна фірма. І зараз УКБ готує документи згідно з рішенням виконкому міськради про передачу на баланс цього лабіринту для КП «Парк». 

Відео дня

Як тільки документи будуть готові, це, можливо, буде на наступному тижні, то ми з представниками КП «Парк», УКБ та підрядником проведемо повне обстеження, напишемо акт про недоліки, після цього підрядник усуває недоліки, і після КП «Парк» приймає його на баланс, і буде його відкриття», - пояснює директор КП "Парк" Ігор Леонченко.

Ми провели невелику ревізію лабіринту, і серед усього побачити небезпечні гаки від сітки, що тримає туї, також в деяких місцях цю сітку порвали. Всього декілька місяців – лабіринт має понівечений стан. Близько 60 туй вже пов’яли або зламані.

«Я зайшла сюди з дитиною, і чесно кажучи, приходилося постійно тримати за руку і казати, в ту сторону не йди, бо там сітка зірвана, або обережніше, бо там стирчить гак з сітки. Лабіринт виглядає цікаво, шкода, що люди вже встигли його зруйнувати», - розповідає мама Олега, Наталія.

«Коли проходжу повз цей лабіринт ввечері, то чую голосну музику і матюки підлітків. Підозрюю, що вдень тут грають дітки з батьками, а ввечері «молодняк», то і не дивно, що за місяць цей лабіринт вже вбитий», - ділиться студент Кирило. 

Отож, на баланс КП «Парк» лабіринт перейде лише після усунення недоліків, тому поки дана процедура не відбулася, варто бути обережніше під час відвідування такої локації.

Наумова Лера

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up