«Вимагаємо відставку Зеленського!»: житомиряни вчергове вийшли на мітинг проти тарифів

«Вимагаємо відставку Зеленського!»: житомиряни вчергове вийшли на мітинг проти тарифів

«Прийди та підтримай нашу спільну боротьбу за наше майбутнє!», - наголошують протестувальники.

У Житомирі вкотре відбувся тарифний мітинг. Сьогодні, 4 лютого, житомиряни зібралися біля Житомирської ОДА, щодо зниження тарифів на комунальні послуги.

Минулого разу акція відбулася у день народження Президента України Володимира Зеленського, 25 січня. Тоді житомиряни вийшли на мітинг під стінами Житомирської ОДА, щоб записати звернення до лідера з вимогами знизити тарифи на комунальні послуги. Проте жодної реакції від державних органів – не було.

Відео дня

«Якщо наші вимоги не будуть затверджені – ми будемо ініціювати в законний спосіб відставку президента! Імпічмент!», - акція протесту розпочалася зі слів куратора Сергія Ткачука. «Ми вимагаємо націоналізації енергогенеруючих компаній! У нас є питання стосовно НКРЕКП! Після наших зборів, ми будемо діяти щоразу рішуче, по всій Україні! В суботу ми розкажемо подальший план дій, які дороги будемо перекривати, де і що. У нас є ключова дата – 25 лютого. Рівно місяць після того, як ми висунули в юридичній формі свої вимоги, і після цього, ми озвучимо конкретні питання, щодо того, хто що виконав».

Протестувальники просять поширити новину про те, що 6 лютого (субота) 2021 року об 11:00 відбудеться загальноукраїнська акція протесту «СТОП ТАРИФНОМУ ГЕНОЦИДУ!».

Місце: біля будівлі Житомирської обласної державної адміністрації за адресою Житомир, майдан Корольова, 1.

«Прийди та підтримай нашу спільну боротьбу за наше майбутнє!», - наголошують протестувальники.

Руслан Мороз, Лера Наумова

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (5)
  • Vera Bobb

    Не смішіть,ніякого Імпічменту не буде.Так зелені прийняли закон,що це неможливо зробити Імпічмент.Два роки він при владі,а ще три  буде.Вас просили не вибирать,Ви бігли,як стадо баранів,кричали буде країна мрій.Розходьтесь і  радійте.Вам Порох поганий був? Ще пройде час,згадаєте його не раз.
  • Раиса Зелинская

    Не чудите -это дешевое зрелище
  • Вениамин Веретко

    Хто хоче мертвечука з бойком той провокує громадянську війну затямте це в своіі голові
  • Tetyana Omelyanchuk

    Я не голосувала за Зеленського і слуг,але ті,хто так хоче відсторонити його від влади,схоже,дуже хочуть медведчука з опзж.А я іх не хочу,тому,поки що буду підтримувати Зеленського
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up