У Житомирі працівники військоматів вручають повістки студентам вищого навчального закладу

У Житомирі працівники військоматів вручають повістки студентам вищого навчального закладу
У Житомирському державному університеті ім. І. Франка студентам вручають повістки.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала керівник прес-центру ЖДУ ім. І. Франка Олена Свінціцька.

«Студентам-випускникам 4 курсу Обласний військкомат вручає повістки на 30 червня 2015 року. Зауважимо, що призов триває по 30 червня, а випускники є студентами ВНЗів до 30 червня. Отже, підстав для вручення повісток немає», – пише Олена Свінціцька.

Журналісти поспілкувався із заступником Житомирського обласного військового комісара по роботі з особовим складом, підполковником Олександром Рецем, він підтвердив, що студенти отримують повістки.

Відео дня

«Ми вручаємо повістки тільки для того, аби вони прийшли у військомат. Ми не забираємо їх одразу на службу», – сказав Олександр Рець.

Керівник прес-центру ЖДУ Олена Свінціцька каже, що університет звертатиметься за роз’ясненням до юристів.

«Частині студентів принесли повістки на 24 червня, частині на 26 червня, а ще частині на 2 вересня. Зараз деякі хлопці днями просиджують у військоматі. Взагалі такі дії комісаріату не зрозумілі і ми звертатимемося до юристів за роз’ясненням щодо законності дій військомату», – наголосила Олена Свінціцька.

За матеріалами Житомир.info

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (3)
  • Журбенко Павло

    какие только аргумент не придумаеш чтоб не пойти родину защищать, жаль а ведь это наше будущее !!!

    Анонім reply Журбенко Павло

    интересно, от кого мы защищаем родину вообще?! не от тех, от кого НУЖНО защищать, не от тех... ведь настоящий агрессор - США и НАТО, Россия же - миротворец!!!

    Бучинский Вадим reply Анонім

    ахахах...ну ну..)) в мене є родичі які проживають в москві і самі розповідають що в них діє призив до воєнкоматів..а потім говорять батькам що дитина повісилась ( було пару випадків коли не хотіли їхати на україну) .або пропала без вісті.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня 13:00 Пухнастики шукають господарів: оголошення станом на 28 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up