У Житомирі майбутнім першокласникам дарували портфелі

У Житомирі майбутнім першокласникам дарували портфелі
Напередодні дня знань у Житомирському академічному обласному театрі ляльок створили справжнє свято для дітей з багатодітних родин, сиріт, дітей учасників АТО. Першокласники отримали у подарунок рюкзаки з необхідною канцелярією.

- 27 серпня ми організували свято школяра «Перше вересня 2015», на яке запросили 158 діток, - розповідає начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук. – Для 15 діток сиріт і дітей позбавлених батьківського піклування, які цього року йдуть у перший клас отримали портфелі із усім необхідним. Актори театру підготували цікаву виставу для маленьких гостей. Ніхто із запрошених школярів не піде без подарунка. Для кожного ми підготували спеціальні набори. Це найнеобхідніші канцелярські товари: ручки кольорові олівці, картон, пенали, фломастери, олівці, та інше.

Усі подарунки були придбані за кошти міського бюджету. На це витратили 21 тисячу гривень.

Лідія Прокопчук прийшла на свято зі своєю донечкою Діаною.

Відео дня

- Приємно, що про діток дбають, - розповідає Лідія Іванівна. – Це суттєва допомога, адже для того щоб зібрати дитину до школи потрібно витратити не одну тисячу гривень.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники Від читача 13:31 У Житомирі відкрили набір на безкоштовні курси англійської для дорослих: як зареєструватися? 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня 10:40 95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців 10:20 Благодійність як спосіб життя. Житомирський письменник Сергій Храпчук подарував українському дитячому центру в Латвії власні книжки 10:00 У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні проводять профілактичні щеплення - роз`яснення від МОЗ 09:40 Час передавати покази електролічильника: як це можна зробити 09:20 За добу на війні росіяни втратили 1320 військових 09:00 29 квітня: все про цей день, яке свято, що не можна робити, прогноз погоди 16:28 Як на Житомирщині працюють мобільні медичні команди 15:50 На Житомирщині рятувальники проводять комплекс заходів задля безпечного святкування Великодня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up