У Довжику горів панчішний цех

У Довжику горів панчішний цех

2 червня о 04:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному цеху по виготовленню панчішних виробів одного із приватних підприємств у с. Довжик Житомирського району.

Охоронці, які виявили загорання, намагалися самотужки загасити займання за допомогою вогнегасників та води. Через деякий час з’ясувалося, що самостійно з пожежею вони не можуть впоратися, і тоді на допомогу викликали рятувальників, - повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області.

За вказаною адресою було направлено відділення 1-ї та 11-ї Державних пожежно-рятувальних частин. На місці події бійці ДСНС з’ясували, що через пізній виклик вогонь поширився на перекриття будівлі. Крім того, в приміщенні, де виникла пожежа розміщувалося устаткування, однак через високу температуру воно вже оплавилося.

Відео дня

О 04:55 пожежу локалізували та о 07:00 ліквідували. Вогнем знищено устаткування, 20 кв.м покрівлі та перекриття. Завдяки діям рятувальників не допущено подальшого розповсюдження пожежі будівлею та перекидання вогню на поруч розташовану споруду.

На місці події працювали 10 чоловік особового складу та 2 одиниці пожежної техніки.

Попередня причина займання – коротке замикання в електромережі цеху. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up