Рятувальники Житомирщини навчають дітей правилам безпеки в оздоровчих таборах

Рятувальники Житомирщини навчають дітей правилам безпеки в оздоровчих таборах

29 червня у дитячому оздоровчому закладі «Лісовий берег» при Житомирському обласному медичному центрі вертебрології і реабілітації рятувальники спільно із керівництвом закладу провели День цивільного захисту. 

Подібні заходи проходять тут кожної зміни для формування у дітей навичок безпечної поведінки та вивчення основ безпеки життєдіяльності.

Розпочався захід із навчальної евакуації, під час якої вихователі вивели дітей за межі табору до встановленої точки збору. Після цього усіх присутніх запросили до літнього майданчику табору. Там рятувальники провели навчальні бесіди з дітлахами щодо безпечного поводження під час літніх канікул.

Для наймолодших учасників фахівці ДСНС організували Урок «Безпечні канікули», під час якого нагадали їм правила поводження під час відпочинку на воді, у лісі та при виявленні підозрілих і вибухонебезпечних предметів. А для старшої вікової категорії рятувальники провели вікторину профілактичного спрямування, мета якої була нагадати підліткам як себе поводити, щоб не потрапити у ту чи іншу надзвичайну ситуації або подію.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up