Підприємці Сінного ринку Житомира вимагають у міської влади відмінити орендну плату на період карантину

Підприємці Сінного ринку Житомира вимагають у міської влади відмінити орендну плату на період карантину

З такою вимогою під стіни мерії прийшли понад десять підприємців міста.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці Андрій Попов:

"Сьогодні представники підприємців Сінного ринку м. Житомира прийшли під стіни міськради, з проханням розглянути їхню вимогу щодо відміни орендної плати на період карантину. Під заявою підписалися понад 20 підприємців.

Сподіваємося, влада дослухається до прохання людей, які в такі важкі часи для країни, закрили свої торгові точки і виконують "закон про карантин".

Відео дня

Наагадаємо, депутати Верховної ради ухвалили низку змін до Податкового кодексу та інших законів, аби підтримати бізнес - переважно дрібний - за умов поширення коронавірусу. Серед найважливіших - тимчасове скасування штрафів та перевірок, а також відтермінування запровадження касових апаратів.
 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (11)
  • Тетяна

    Який жах! Невже в нас настільки оскаженілі люди, що замість підтримки пишуть одні завистливі коментарі до чужого гаманця. Чи ви думаєте що вони там лопатами гроші загребають?? Не на тих кидаєтесь! Кожен крутиться як може, і кожного потрібно поважати, бо будь-яке ремесло для нас потрібне, навіть спекулянтське. Чи не на ринки і в магазини ми біжемо кожного разу, при потребі? Купуйте в іншому місці, якщо ви їх так ненавидете!
    А з приводу оренди, цілком підтримую! В мене, наприклад, та ж ситуація. Займаюсь з дітьми, приміщення орендую, а на даний момент занять нема, а оренда є, ще й не мала.... Де її брати?? І відповім наперед - не накопила, бо з такими заробітками і нашими цінами прожити важко, не те що накопити!
  • Влад

    ниче,не обеднеете.это сейчас вообще не на 1 месте,лучшебыскинулись да купили что-то в больницы,чем ныть что видетели,не дали нажиться на чужой панике .еще совести хватает там что-то требовать.

    Александр reply Влад

    А вы уже скинулись с соседями,друзьями,родственниками  на что нибудь для больницы или ли судя по грамматическим ошибкам вы только советами скидуетесь?
  • Анжэла Бабенко

    Гребти такі гроші ви вже заробили собі на оренду.

    Александр reply Анжэла Бабенко

    Ну так может вы с ними на рынке рядом станете и начнёте "гребти" тоже?
  • Lena Mashtaler

    Твою ж мать! Гарне фото. Головне маски повісили на носи.......

    Александр reply Lena Mashtaler

    Ну а вы в бесполезной маске наверное даже спите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up