Дитяча лікарня імені В. Й. Башека отримала апарат ШВЛ та інше сучасне обладнання

Дитяча лікарня імені В. Й. Башека отримала апарат ШВЛ та інше сучасне обладнання

Апарат ШВЛ, 4-х канальний коагулометр та монітор пацієнта з комплектуючими   -  таким медичним обладнанням на загальну суму  460 тис. грн  поповнилася дитяча лікарня імені В. Й. Башека.  

Про це повідомила Житомирська міськрада.

« І  це тільки перший етап допомоги, - зазначає Богдан Купчинський, голова  ЖМДГО «Все робимо самі», яка отримала кошти на придбання обладнання для медичного закладу, вигравши грант на суму 20 тис. євро у фундації «Ашан для молоді» (Франція) в рамках проєкту боротьби з коронавірусом.

Урочиста  передача обладнання  дитячій міській лікарні  представниками ГО «Все робимо самі» та фундації «Ашан для молоді»  відбулася 16 червня.

Відео дня

 «Монітор пацієнта відстежує частоту дихання, частоту пульсу, артеріальний тиск,  електрокардіограму, за необхідності температуру. Коагулометр визначає показники згортаючої системи крові…», - коментують медики.

Висловлюючи вдячність за таку необхідну наразі підтримку лікарні,  Володимир Галайба підкреслює, що за допомогою цієї техніки  персонал зможе кваліфіковано та якісно здійснювати свою роботу. «Дякую вам за добрі справи та за розуміння того, що ми лікуємо найдорожче - дітей...», -  зазначив головний лікар.

Зі слів благодійників,  для дитячої лікарні на зазначені грантові кошти буде закуплено ще один апарат ШВЛ, передача якого відбудеться у вересні місяці.

 Відзначимо, що це вже не перша благодійна справа партнерів ЖМДГО «Все робимо самі» та фундації «Ашан для молоді»:  у  2018 році було  подаровано  спортивний майданчик ЗОШ №7 ім. В.В. Бражевського.

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
11:00 Гороскоп на тиждень 13 - 19 травня 10:41 Протирадіаційне укриття у Хорошеві повернули у власність держави 10:20 Під час самостійного гасіння пожежі в своєму обійсті 69-річний чоловік отримав опіки 10:00 Долучайся до ЦСО «А» СБУ! Наближай Перемогу разом із нами! play_circle_filled Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 09:40 ЗСУ за добу знищили 31 танк, 42 бойові машини ворога і 1740 осіб 09:21 На Харківському напрямку оперативна обстановка залишається складною, - Генштаб 09:03 13 травня: все про цей день, яке свято, традиції і погода у Житомирі 08:49 Для чого потрібен захист двигуна та як його вибрати? (Новини компаній) 15:00 На Житомирщині пацієнти найчастіше скаржаться на вимагання коштів за надання послуг, витратних матеріалів та лікарських засобів 14:06 На Житомирщині середня вартість за оренду 1-кімнатної квартири складає 9506 грн 13:05 Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів 12:00 Жителям Житомирщини на замітку: як пацієнту подати скаргу до НСЗУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up