У Коростишеві посеред білого дня стріляли у місцевого підприємця

У Коростишеві посеред білого дня стріляли у місцевого підприємця

До Коростишівського відділу поліції  15 липня надійшло повідомлення про госпіталізацію до реанімаційного відділення 29-річного підприємця. Чоловік отримав  поранення на одній з центральних вулиць райцентру від невідомих, які рухались на мотоциклі.

У поліції розповіли, що напад на підприємця  стався близько 15.30 на площі Соборній м. Коростишева.  Двоє чоловіків, рухаючись на мотоциклі, здійснили кілька пострілів по потерпілому, завдавши йому проникаючих поранень черевної порожнини. Встановлено, що травмований є місцевим жителем, приватним підприємцем, громадським активістом. За попереднім висновком фахівців, постріли було здійснено із револьвера типу «Флобер».

«Є група злочинців у Коростишеві, які чинили протиправні дії, внаслідок яких вони вже мають одне рішення суду, яке ще не вступило в законну силу. Я думаю, що після цього випадку, коли ми доведемо їх провину, воно вступить в силу, тому що вони за перший злочинний намір отримали 5 років з відстрочкою в 2 роки і ще по іншій справі, ці ж самі люди чекають рішення суду. Основна версія нападу на підприємця, пов`язана саме з його громадською діяльністю. Адже активісти ходили до суду і вимагали  у суддів прийняти законне рішення, щоб нарешті ці злочинці були ув`язнені. Наразі ми маємо свідчення про те,  що злочинці погрожували активістам . Зараз проводиться ряд слідчо-оперативних  заходів для доведення провини кожного підозрюваного у скоєнні злочину», - розповів начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В`ячеслав Печененко.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального Кодексу України. Поліція проводить слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб нападників та їх затримання. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Відео дня

Алла Гетьман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості 15:20 Житомирських десантників нагородив командувач Десантно-штурмових військ бригадний генерал Ігор Скибюк photo_camera 14:50 Біля Зарічан - ДТП з потерпілими, рух ускладнено photo_camera 14:40 За нічну зміну патрульні задокументували 10 фактів керування транспортними засобами з ознаками сп'яніння 14:21 Романівський «VIVAD» став чемпіоном відкритого міського турніру з футболу імені Миколи Сюсюри photo_camera 14:00 Житомирський обласний краєзнавчий музей запрошує на відкриття фотовиставки «Полк Азов — Янголи Маріуполя» 12:41 В Україні з 1 травня набувають чинності важливі зміни до правил дорожнього руху 12:20 В Андрушівці син зарубав мати, а рештки намагався спалити в печі. ВІДЕО play_circle_filled photo_camera 12:00 У Житомирі в перші дні травня буде по-літньому тепло 11:40 У ніч на 1 травня небо над Україною освітили блакитні спалахи: можливо, це був метеорит 11:20 Овруцькі рятувальники допомогли працівникам екстреної медичної допомоги транспортувати хвору людину до лікарні 11:00 Вже цього тижня змінюються правила для "обмежено придатних" 10:40 Пакунок малюка: як його отримати та що до нього входить? ВІДЕО play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up