У Коростені 17-річний юнак намагався доправити у виправну колонію наркотики

У Коростені 17-річний юнак намагався доправити у виправну колонію наркотики

За правопорушення 17-річному хлопцеві може загрожувати від 6 до 10 років позбавлення волі. Поліцейські закликають батьків роз’яснювати дітям небезпеку участі у сумнівних авантюрах.

До Коростенського відділу поліції надійшло повідомлення з місцевої виправної установи про затримання парубка, який перекинув через паркан пакуночки з невідомою речовиною, - інформує відділ комунікації поліції Житомирської області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Затриманим виявився 17-річний місцевий житель. Під час поверхневого огляду у нього виявили пачку з-під цигарок, в якій знаходився поліетиленовий згорток із подрібненою рослинною масою. Також із території забороненої зони колонії поліцейські вилучили ще 2 пакунки, що хлопець встиг раніше перекинути. Всередині одного з них виявили рослинну масу, в іншому - білу кристалічну речовину.

Попередньо, у пакунках містилися наркотичні речовини. Відтак усе виявлене поліцейські вилучили та підготували відповідне клопотання до суду щодо направлення його на експертне дослідження.
 
Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. Відповідно законодавства збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі караються позбавленням волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Відео дня

Шановні батьки! Поліцейські закликають вас приділяти дітям максимум уваги. Знаходьте час для спілкування з ними, цікавтеся їх інтересами, вподобаннями, знайомтеся з їх друзями, беріть участь у їх житті. Аби уникнути неприємностей, контролюйте місце знаходження дітей, їх оточення та коло спілкування.

Застерігайте їх від необдуманих вчинків та закликайте до обачності. Зауважте, що сумнівні афери, на які штовхають підлітка «за компанію», для «перевірки сміливості», задля легкого заробітку тощо, можуть закінчитися неприємностями і навіть непоправною бідою.

 

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 26 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 26 квітня: яке сьогодні свято, прикмети, традиції і погода у Житомирі 17:29 Оля Хомутовська виборола срібло на чемпіонаті України зі стрільби з лука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up