На Житомирщині мати залишила власну дитину в маршрутці. Відео

На Житомирщині мати залишила власну дитину в маршрутці. Відео
Кілька тижнів тому в Чуднівському районі Житомирщини мати в лісі закопала своє немовля. А вже цими вихідними, в цьому ж таки районі, ще одна полишила своє 4-місячне немовля в міжміському автобусі.

Двадцятип'ятирічна жінка їхала зі столиці до рідної Хмельниччини і чомусь саме в придорожній кав'ярні залишила маля на сидінні маршрутки.

Щоденний рейс маршрутки з Києва до Хмельницького. Та цього разу він став незвичайним для водія і пасажирів. Після зупинки в придорожньому кафе, де люди зазвичай перепочивають і п'ють каву, в салоні автобуса знайшли немовля, яке полишила одна з пасажирок.

Вікторія, працівниця кафе:

Відео дня

- Вийшло так, що дитина залишилася сама в автобусі. Почали шукати маму, але її ніде не було. Провірили всю територію кафе і її не знайшли. Потім сказали, що бачили, як вона побігла в ліс.

Сергій, свідок:

- Хлопці кажуть: бігла по трасі і за деревом ховалася, побачила, що за нею біжать, то давай доганяти її.

- То вона намагалася тікать?

- Да.

Люди зрозуміли, що жінка полишила свою дитину, й зателефонували в міліцію. Згодом розшукали і матусю.

Анатолій Корнієць, керівник Чуднівського РВ міліції:

- Ті ж люди, які їхали разом з нею в маршрутці, маму наздогнали. Вона на той час знаходилася у лісосмузі, поряд з проїжджою частиною. Вона сховалася і розраховувала, що маршрутка поїде без неї. Мама пояснила, що дане немовля вона залишила навмисно. Оскільки в неї вже є двоє дітей старших і вона відносно них позбавлена батьківських прав. Тому вирішила залиши дане немовля.

Нині 25-річна жінка, яка родом з Хмельниччини, написала відмову від немовляти. Тож нині маленький знайда у Чуднівській районній лікарні.

Андрій Коритко, лікар-педіатр:

- Дитя нічого, здоровеньке прийшло, хороший, гарненький хлопчик. Зара обстежуєм, купаємо, кормим.

Лікарі кажуть, що доля маленького Богдана вирішиться найближчим часом. А от на його матір, яка народила і не виховує вже третю дитину, найімовірніше, чекає відповідальність - грошовий штраф. Рятівників малюка така м'якість покарання обурює.

Андрій Коритко, лікар-педіатр:

- Обов'язково жінка повинна нести відповідальність. А якби його не найшли і воно замерзло? Чи десь би впало і розбилось в автобусі?

Сергій, свідок:

- Люди молються, ходять, їздять. Платять міліони дєнєг, щоб получити цю дитину. А тут так просто розкидатися нею дико, да. І вона просто сидить, голову опустила і всьо. Їй реально тупо не інтєрєсно.

За матеріалами НТН

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up