Інспектору-екологу, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід та відсторонено від посади

Інспектору-екологу, підозрюваному в одержанні неправомірної вигоди, обрано запобіжний захід та відсторонено від посади
Затримання екоінспектора

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди працівником Державної екологічної інспекції Поліського округу (ч. 3 ст. 368 КК України).

Наразі, 05.08.2020, процесуальним прокурором забезпечено розгляд клопотань щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади, - інформує пресслужба прокуратури Житомирської області.

За результатом розгляду ухвалами Хмельницького міськрайонного суду особі обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту та відсторонено від посади.

Як повідомлялося раніше, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Держекоінспекції вимагав та одержав 1000 доларів США від представника колективного сільськогосподарського підприємства. За таку суму він пообіцяв не вносити до офіційних документів порушення вимог екологічного законодавства під час користування водними ресурсами зі свердловини та не складати протоколу про адміністративне правопорушення.

Відео дня

Викрили незаконні дії чиновника 03.08.2020, за процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, слідчі Територіального управління ДБР у місті Хмельницькому спільно зі співробітниками УСБУ в області.

Досудове розслідування проводить Територіальне управління ДБР у місті Хмельницькому.

 Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (1)
  • Oleg Ran

    Символичнее будет эколога взяточника искупать в сточных водах
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up