Влада пропонує житомирянам вносити пропозиції по кількість тролейбусів на маршрутах

Влада пропонує житомирянам вносити пропозиції по кількість тролейбусів на маршрутах
Управління транспорту і зв'язку міської ради розробляє транспортну концепцію міста Житомира, яка передбачає заходи щодо розвитку комунального електротранспорту, а саме розширення тролейбусної мережі, запровадження автоматизованої системи "1С Підприємство" на КП "ЖТТУ", автоматизованого диспетчерського пункту, системи "Електронний квиток".

Оптимізація автобусної мережі та зміна схем руху автобусів, дозволить  зменшити дублювання тролейбусних маршрутів. Зміни в організації дорожнього руху, а саме впровадження одностороннього руху та встановлення сучасних зупинок громадського транспорту, зробить перевезення пасажирів комфортнішим.

Нова запропонована тролейбусна мережа м. Житомира

Відео дня

Просимо громадськість долучатись до обговорень та вносити пропозиції щодо нової тролейбусної мережі (з урахуванням запланованої кількості тролейбусів 95 одиниць), автобусної мережі та проектів рішень виконавчого комітету міської ради, а саме:

1. Про затвердження типового договору про організацію перевезень пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі.

2. Про затвердження міської автобусної мережі.

3. Про затвердження умов проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування у м. Житомирі.

За повідомленням Управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (4)
  • Горбовой Андрей

    я пропоную підкорегувати графік руху. сідаєш у тролейбус він пів відстані їде як треба(від одно пункту у графіку до іншого), але потім водій починає не їхати, а повзти чи на зупинках витрачати дуже багато часу, бо знає, якщо не буде їхати по графіку, то отримає від керівництва. прошу передивитися графік. якщо може їхати швидше, то нехай їде, чого повзти?
  • Анонім

    Необхідно збільшити кількість тролейбусів в мікрорайон Корбутівка. Іноді інтервал руху навіть у будні превищує 30 хвилин. Вважаю такий стан речей незадовільним. Про маршрут №9 багато говорят, але нічого не роблять.Керівництво ТТУ просто замилює очі пустопорожніми обіцянками.
  • Анонім

    Підтримую Валентину, і щоб частіше тролейбус №10 їздив
  • Валентина Иванова

    Потрібно запровадити маршрут Ялинка - Космонавтів за маршрутом №10 по Ватутіна. Бо на Польову занадто довго їхати і маршрутний автобус №26 вранці і увечері переповнений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей 15:21 Мешканців будинків по вул. Грушевського, 97 б та вул. Грушевського, 101 попереджають про призупинення водопостачання з 1 по 3 травня 15:00 На одній із вулиць Звягеля правоохоронці затримали чоловіка під час продажу боєприпасів за 4000 гривень 14:40 Ветеран з Житомирщини переміг у конкурсі "Варто почати власну справу" 14:20 Водія, який 13 квітня у Житомирі рухався смугою зустрічного руху, патрульні притягнули до відповідальності 14:00 Фокус передачі: які види шахрайства розповсюджені на Житомирщині і як не стати жертвою шахраїв 12:47 У Звягелі в ДТП травмувався 19-річний мотоцикліст: наразі він у лікарні у тяжкому стані 12:23 Житомир та область потребують донорської крові всіх груп з негативним резусом 12:02 У Хорошівській територіальній громаді надзвичайники ліквідували пожежу в господарчій будівлі, врятувавши від вогню гараж і будинок 11:40 Семеро чоловіків, серед яких - мешканці Житомирщини, намагалися перетнути кордон з Румунією на старій "буханці", їх затримали прикордонники 11:20 Рятувальники Житомирщини нагадали правила безпеки на Великдень 11:00 Гороскоп на 29 квітня - 5 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up