У «Житомиртеплокомуненерго» розповіли, чому планують підвищити тарифи на тепло

У «Житомиртеплокомуненерго» розповіли, чому планують підвищити тарифи на тепло

КП «Житомиртеплокомуненерго» у вівторок, 18 вересня, опублікувало на своєму сайті проект нових тарифів.

Необхідність підвищення тарифів комунальне підприємство пояснює зростанням цін та тарифів на електроенергію. Про це у коментарі «20 хвилин» розповіла начальник планово-економічного відділу КП «Житомиртеплокомуненерго» Вікторія Весельська.

За словами керівника відділу, підняти тарифи планують, аби привести їх до економічно обґрунтованого рівня.

«Метою перегляду тарифів, які введено в дію з 01.11.2017 р. рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради № 954 від 11.10.2017 р. є приведення їх до економічно обгрунтованого рівня у зв’язку з ростом цін та тарифів на електроенергію, матеріали, хім. реагенти, ПММ, ростом вимог до мінімальних гарантій з оплати праці, зміною ставок податків та зборів, підвищенням вартості послуг сторонніх організацій, зниженням обсягів реалізації. Все це у значній мірі вплинуло на ріст собівартості одиниці послуги, та призвело до збиткової діяльності», - розповіла Вікторія Весельська.

Відео дня

Крім того, у «Житомиртеплокомуненерго» повідомили, що на сьогодні діючі тарифи на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення, постачання гарячої води не відшкодовують фактичних витрат на їх виробництво.

Відповідно до наведених в оголошенні розрахунків, КП «Житомиртеплокомуненерго» планує підвищити тарифи на теплопостачання для населення на 12%.

Зауваження і пропозиції щодо наміру змінити тариф на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення та централізованого постачання гарячої води приймаються письмово за адресою підприємства: вул. Київська, 48 каб. № 5  м. Житомир протягом 14 календарних днів з 17 вересня 2018 року, - йдеться в оголошенні.

Алла Герман

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • ИЕГУДИЛ ХЛАМИДА

    ДОпрыгались... ЛЮПМЕНЫ!!! ЧТО ЖЕ СЕЙЧАС НА МАЙДАНЫ НЕ ПРЕТЕСЬ-  САМЫЙ РАЗ ПОД ЕЛКОЙ ПОПРЫГАТЬ. БЗДИТЕ, ЧТО СЕПАРАМИ ОБЪЯВЯТ И В КУТУЗКУ- ТАК НАШЕМУ НАРОДУ И НАДО- ЧТО ПОРОДИЛИ С ТЕМ И МЫКАТЬСЯ БУДЕТЕ!!!
  • Dennis Korzun

    Ну що дочекались чергового покращення від команди Вальцмана!!! Все ще попереду!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up