Помста за що? Новій очільниці культури міста вночі спалили машину...

Помста за що? Новій очільниці культури міста вночі спалили машину...

Сьогодні вночі, біля третьої години, свідки бачили чоловіка, який облив чимось і підпалив машину нової начальниці управління культури Житомирської міської ради Ілони Колодій.

Палій був явно не професіоналом в цій справі, адже свідки бачили, що у нього теж загорівся рукав куртки. Машина відновленню не підлягає.

Зараз працюють криміналісти на місці події, написано заяву. Подія відбулася біля квартири, де живе Ілона Колодій, на вулиці Чуднівській.

Крім помсти за професійну діяльність, зараз жодної версії немає.

Відео дня

Нагадуємо, що Ілона Колодій тільки призначена на посаду. 5 лютого 2020 року розпорядженням №89 пані Ілону було призначено начальником управління культури Житомирської міської ради, проте з випробувальним терміном у 2 місяці на новому місці. Зазначимо, що на посаду жінку було призначено за конкурсом, з посадовим окладом згідно зі штатним розписом. Контроль за виконанням цього розпорядження буде виконувати заступниця мера Сухомлина – Марія Місюрова. 

За чутками в самій міській раді, саме після призначення Ілони Колодій на посаду почався великий «кіпеш» з боку секретаря міської ради Наталії Чиж, яка в будь-який спосіб забажала повернути собі контроль за сектором культури, адже, також за чутками, мала «свій інтерес» з цього. Наприклад, занадто велика кількість сіна на всіх святах в місті - ідея саме Наталії Чиж. До того ж,  всупереч логіці, Наталію Чиж знову було призначено головою оргкомітету з проведення Великодня в Житомирі. Таким чином, у більшості учасників нашого ранкового бліц-опитування, все зводиться до бізнес-розбірок, адже поява Ілони Колодій поламала деякі попередні схеми постачання послуг та організації свят в Житомирській міській раді.

Чекаємо на коментар представників поліції та просимо свідків події допомогти слідству.

Але те, що це не випадкове хуліганство, сумніві не викликає… Давно в нашому місті не палили машини через бізнес-розбірки в міській раді.

 Руслан Мороз

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (18)
  • Михал Львівський

    Герой тот кто это сделал!!!
  • Михал Львівський

    Молодец мужик который бодполил тачку.
  • Vitaliy Vitaliy

    На их них должностях за месяц заработает на новую.
  • Светлана Панченко

    А по информации полиции первым подожгли Паджеро, а Ровер просто стоял рядом. Но да, тогда хайпануть на новости не получится
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:00 У Бердичеві і Чуднові поліцейські задокументували кілька випадків нелегального зберігання наркотиків 16:39 У Житомирі судитимуть адвокатку, яка за 30 тис. доларів США обіцяла клієнту «пом’якшення покарання» 16:22 Чоловіки від 18 до 60 років не зможуть отримати консульські послуги за кордоном - про що саме йдеться? 16:20 На Житомирщині планують перейменувати 8 населених пунктів Від читача 13:39 Слідчі Нацполіції оголосили українським фігурантам про підозру в шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах злочинною організацією. 16:01 85 ветеранських проєктів перемогли у конкурсі фінансування 15:41 Спортсмени з Житомирщини здобули нагороди на чемпіонаті Європи з гирьового спорту photo_camera 15:20 МОН презентувало звіт моніторингу працевлаштування випускників-бюджетників, до якого увійшло 3 виші Житомирщини 15:00 49-річний чоловік загинув під час пожежі на Брусилівщині 14:40 Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації 14:20 З 27 квітня заморозки підуть геть та повернеться справжнє весняне тепло 14:00 Дотримуйтесь заходів протипожежної безпеки на Великдень 12:40 До 9 років позбавлення волі засудили бердичівлянина, який вбив чоловіка на зупинці 12:19 Медики відзначають незначне зростання захворюваності на грип і ГРВІ 12:00 Нічна пригода у Житомирі: у водійки зупиненого під час дії комендантської години авто виявили арбалет 11:40 Увага: зміни в маршруті № 23! 11:20 На Житомирщині розпочала роботу комісія ДСНС України, яка має здійснити контрольну перевірку стану організації заходів цивільного захисту в області 11:00 Житомирський музично-драматичний театр тимчасово йде у відпустку через брак фінансування 10:40 У Малині на пожежі загинула людина 10:22 Молодикам, які забили до смерті односельчанина на Чуднівщині, повідомили про підозру та обрали запобіжні заходи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up