35 жителів області цьогоріч отримають відшкодування за встановлену сонячну станцію

35 жителів області цьогоріч отримають відшкодування за встановлену сонячну станцію

У 2019 році 35 жителів області отримають відшкодування за встановлену сонячну електростанцію завдяки обласній програмі стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2021 роки.

Про це повідомляють в департаменті регіонального розвитку ОДА.

Загалом, у 2019 році на реалізацію цієї програми передбачені кошти у сумі 4 млн грн. Це дасть змогу отримати відшкодування 35 жителям області. За умовами програми, кожен, хто встановлює сонячну електростанцію, може отримати компенсацію 20% від вартості обладнання, але в межах 50 тис грн.

Після використання коштів, департамент ініціюватиме збільшення фінансування програми. Рішення прийматимуть депутати обласної ради.

Відео дня

Для того, щоб отримати кошти на встановлення сонячних батарей та електростанцій за власні кошти, необхідно:

  1. Вибрати необхідне обладнання у офіційного постачальника і попросити у нього рахунок-фактуру.
  2. Придбати і змонтувати обладнання сонячної електростанції.
  3. Укласти договір з обленерго.
  4. Надати в облдержадміністрацію документи: рахунок-фактуру (накладну), довідку з обленерго про підключення, паспорт і податковий код.
  5. Отримати через 14-21 днів компенсацію на особистий банківський рахунок.

Для отримання компенсації при встановленні сонячної станції за кредитні кошти:

  1. Вибрати необхідне обладнання у офіційного постачальника і попросити у нього рахунок-фактуру.
  2. Відвідати державний банк і оформити кредит.
  3. Купити і змонтувати обладнання.
  4. Укласти договір з обленерго.
  5. Надати в облдержадміністрацію документи: рахунок-фактуру (накладну) довідку про підключення з обленерго, паспорт і податковий код.
  6. Почекати позитивного рішення комісії, після чого на кредитний рахунок надійде компенсація від тіла кредиту.

Компенсуються витрати на наступний перелік обладнання: сонячні панелі, контролери заряду, АКБ, інвертори, системи кріплень до даху, конектори і кабель, електрощит для приєднання панелей до інвертора, прилади обліку, захисне і комутаційне обладнання.

За довідками звертайтеся за телефонами: (0412) 47-46-44, 47-46-42.

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину 09:39 Ще 950 окупантів ліквідовані за добу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up