У Коростені рятувальники звільнили з понівеченого авто двох пасажирів

У Коростені рятувальники звільнили з понівеченого авто двох пасажирів
У середу, 27-го січня, о 23:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про необхідність проведення аварійно-рятувальних робіт на місці дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у місті Коростень.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники.

З’ясувалося, що внаслідок зіткнення легкового автомобіля «Geely» з деревом, 3 особи отримали травми.

Водія вилучили медики ще до прибуття надзвичайників, але два пасажири виявилися заблокованими у понівеченому авто. Чоловіки перебували у стані шоку. Рятувальники за допомогою бензорізу та домкрату демонтували заклинені дверцята, вивільнили потерпілих та передали їх медикам. Аби запобігти займанню легковика фахівці ДСНС оперативно відключили аккумулятор.

Відео дня

Троє потерпілих наразі знаходяться центральній міській лікарні, стан їх здоров’я оцінюється як стабільно тяжкий.

У ДСНС у Житомирській області

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:54 З початку квітня на Житомирщині Екоінспекція нарахувала понад пів мільйона гривень збитків через незаконне рибальство 16:30 У Житомирі відбудеться фінальна презентація архітектурної концепції скверу на Замковій горі 16:00 До уваги водіїв! У провідну неділю внесено зміни в рух транспорту в районі міського кладовища 15:41 Двоє юнаків на мотоциклі постраждали у ДТП в Коростені photo_camera Від читача 12:20 «Ми живемо, вони виживають». У Житомирі проведуть тренінг з правового захисту військовополонених 15:20 На Житомирщині почастішали випадки сказу у тварин 15:00 Коростенські спортсмени на п’єдесталі чемпіонату Європи з пара-армрестлінгу 14:41 У Житомирі розшукують безвісно зниклого 10-річного Іллю Захарчука. Оновлено - хлопчика знайдено 14:21 Жодної людини — журналісти «20 хвилин» проінспектували укриття під час повітряної тривоги photo_camera 14:00 З 10 по 12 травня Землю накриють найпотужніші магнітні бурі 13:00 Житомир в Instagram: святковий вайб 12:40 Житомирське районне управління поліції просить допомоги у встановленні особи жінки 12:20 Стажера-експедитора товариства викрили в махінаціях з грошима: присвоїв 12 тисяч гривень виручки 12:01 Вбив і закопав: жорстокий злочин у Житомирі photo_camera 11:40 Рятувальники попереджають про загрозу виникнення пожеж і необхідність дотримання правил пожежної безпеки під час поминальних днів photo_camera 11:19 В Оліївській громаді притягнуто до відповідальності палія сухої трави 11:00 ДТП у Бердичеві: авто в’їхало у будівлю: травмовані водійка і мешканка будинку photo_camera 10:40 Окружна прокуратура через суд стягнула кошти на користь міського бюджету 10:20 Рівень довіри до державних електронних послуг зростає: результати дослідження 10:00 З 13 травня буде частково обмежено рух транспорту по вулиці Університетській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up