Не словом, а ділом – партія «Наш край» Житомирщини презентувала потужну команду професіоналів і господарників (Політична реклама)

Не словом, а ділом – партія «Наш край» Житомирщини презентувала потужну команду професіоналів і господарників (Політична реклама)

Неподалік Житомира у п’ятницю, 14 серпня, відбулася презентація команди партії «Наш край». Місцеві вибори не за горами, саме тому професіонали та фахівці своєї справи розпочали роботу з визначення цілей та напрямів діяльності команди.

Ми спостерігаємо в Україні тенденцію обрання влади, яка гарно говорить, проте мало робить. Виконання озвучених планів та обіцянок – найважливіша складова професійного політика, котрий прагне позитивних змін всередині країни, а не гарного опису цих змін на публіку. Саме тому партія «Наш край» розпочинає свою роботу з конкретних задач, завдяки яким можна буде реалізувати найкращі умови насамперед для населення у різноманітних сферах життя.

«Сьогодні по всій Україні люди розуміють, що на місцевих виборах потрібно обирати не нові обличчя зі старими недоліками, а професіоналів і фахівців! Люди почали шукати не тих, хто більше пообіцяє, а тих, кому є що продемонструвати зі своїх здобутків», – розпочав свій виступ співголова партії «Наш край» Олександр Мазурчак.

Відео дня

Він також представив нового голову Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» – Сергія Диняка.

Команда «Нашого краю» на Житомирщині візьме участь у запланованих на жовтень місцевих виборах. Представників партії буде висунуто до рад усіх рівнів.

Професіоналізм – головна якість, на яку звертає увагу команда партії. «Не словом, а ділом» – саме такими словами можна описати діяльність «Нашого краю».

У залі неодноразово наголошували на тому, що влада повинна складатися зі спеціалістів, але на сьогодні все більше тих, хто працює неефективно у зв’язку з відсутністю знань, фаховості. Саме тому «Наш край» сконцентрований на роботі з людьми, котрі розуміються у конкретних сферах.

На сьогодні від партії «Наш край» у Верховній Раді представлено 6 народних депутатів, майже 4000 депутатів місцевих рад по всій Україні, 78 голів – міських, сільських, селищних.

У 2015 році дана партія зайняла 3 місце серед 147 партій, що були представлені під час виборів. Це говорить про потужну силу команди «Наш край» та реальну довіру виборців.

«Коли ми приходимо в лікарню, то ми обираємо лікаря по його фаховості та досвідченості, а не по тому, наскільки цей лікар гарний або молодий, амбітний. А коли ми довіряємо людині своє життя, своє майбутнє і своїх дітей, країну, то ми не дивимося, досвідчена ця влада чи ні, зможе вона виконати все обіцяне чи ні, а це – неправильно», – зазначив Олександр Мазурчак.

«Наш край» – це сила господарників та професіоналів

«Мені приємно, що сьогодні на політичній арені я не один. Поряд зі мною ті, хто поділяє мої погляди та активну громадянську позицію, усвідомлює власну відповідальність перед суспільством і сумлінно працює на суспільний добробут, належно виконує свої обов’язки, відстоює громадянські права та свободи», – наголосив Сергій Диняк під час свого виступу.

 

Команда «Наш край» на Житомирщині про плани та роботу партії

Ігор Ходак – депутат Житомирської обласної ради, генеральний директор товариства «Вівад-09» – представлятиме Житомирський район.

«Ми маємо врахувати минуле, врахувати всі свої недоліки і те, що ми недопрацювали, і дивитися, набравши в груди повітря, з позитивом, з неймовірною силою в майбутнє. Ми маємо досягти результату. Замало говорити – потрібно працювати і спілкуватися з виборцями. “Наш край” – потужна політична сила, з якою у Житомирщини буде найкраще майбутнє. Я дякую, що я з вами», – наголосив Ігор Ходак.

Володимир Москаленко – Коростенський міський голова, представлятиме Коростенський район.

«Дуже надихає, що у нас є команда однодумців, які хочуть вирішити безліч важливих питань простої, пересічної людини. У нас є вже досвід, історія. Нам на місці видніше, що нам робити, куди нам іти, як з людьми спілкуватися. Мене радує, що у нашій команді так багато господарників, бо що б не говорили, якщо ми не залучимо інвестиції в нашу економіку, якщо не будемо підіймати заводи та фабрики, щоб вони працювали, але вже в нових умовах, то все інше – то просто слова, вони нічого не змінять», – ділиться Володимир Москаленко.

Степан Нусбаум – депутат Житомирської обласної ради, директор державного підприємства «Новоград-Волинське досвідне лісомисливське господарство», представлятиме Новоград-Волинський район.

«Ти кожного дня йдеш на роботу, а після питаєш себе: ”Що я зробив хорошого для того, щоб люди жили краще?”. Якщо ти думаєш про людей, вони завжди тобі скажуть: ”Дякую”. Нас чекає дуже важка і довга робота, але ми повинні зробити все, що в наших силах», – сказав Степан Нусбаум.

Оксана Олійник – перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка», доктор економічних наук, професор.

«Настав той момент, коли ти розумієш, що потрібно не лише брати, але і щось віддавати. Віддавати людям передусім. Працюючи в університеті, я кожного дня переконуюся, що ми маємо майбутнє. Що Житомирщина – по-справжньому щедра на талановитих, розумних, освічених людей. У нас є справжня креативна молодь, яка хоче працювати і може працювати, яка готова розвивати свій рідний край. Добробут нашої країни починається з кожного нас», – наголошує Оксана Олійник.

 

Олег Казюк – головний лікар Олевської центральної лікарні, депутат Житомирської обласної ради.

«Назва партії говорить сама за себе. Для того, щоб розвивати наш поліський край, я і вступив в цю партію. Тут дуже потужна команда, завдяки спільній роботі ми зможемо покращити наш край та умови життя для населення області», – розповідає Олег Казюк.

Житомирщині не вистачає команди справжніх працьовитих фахівців, котрі своєю діяльністю зможуть вдосконалити та покращити умови нашого краю.

Досить обирати гарні вислови – обираймо гідних професіоналів, котрі демонструють результат!

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води 16:20 Незаконна риболовля на річці Ірша: два чоловіки ловили рибу сітками Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 16:00 У Житомирі листоноша присвоювала пенсії, субсидії і гроші за періодику 15:39 На фронт від Житомира передали обладнання на понад 232 тисячі гривень 15:20 Героїчно загинув 23-річний житомирянин Владислав Горбач 15:00 Штрафи для ухилянтів збільшать 14:40 На Коростенщині пройшли тактико-спеціальні навчання по гасінню лісових пожеж photo_camera 14:40 На об'їзній Коростишева - ДТП з потерпілими, рух ускладнено! 14:20 У п'ятницю в Україні очікується зниження температури повітря - синоптик 14:00 У струмку у провулку Корбутівському відібрали проби води - можливе забруднення 12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up