Потрібна термінова допомога онкохворому на лікування

Потрібна термінова допомога онкохворому на лікування

До редакції "20 хвилин" звернувся Денис Сова з проханням про допомогу. Чоловік бореться з онкозахворюванням, яке спочатку відступило, а тепер знову повернулося. 

Денис Сова звертається до усіх небайдужих: "Добрий день усім.Мене звати Сова Денис Іванович. Мені 38 років , з яких я майже 7 років борюся з перемінним успіхом з онкологією. Не думав, що доведеться просити допомогти, але у мене така ситуація, що без вашої допомоги я не впораюся. У 2014 році у мене виявили пухлину головного мозку, тоді я самостійно вирішив питання. В Угорщині зробили операцію і на 6 років я забув про проблему. Навесні 2020 року біда повернулася до мене знову. Знімки МРТ показали, що пухлина знову почала зростати і дуже стрімко, пропав слух на праве вухо, з'явилися хиткість при ходьбі і оніміння обличчя. Тоді про мою проблему дізналися не тільки родичі - я перший раз попросив про допомогу, опублікувавши пост в фейсбуці Через складну локалізацію пухлини, операцію робили в Австрії. Вона пройшла успішно і пухлина була видалена повністю. Я зрадів, дякував добрим людям, Богу і своєму хірургу. Я був впевнений, що це остаточна перемога над хворобою. Перший контроль через 2 місяці показав, що все добре, а ось,  приїхавши до Відня в квітні, я був шокований, новинами про те, що пухлина дала рецедив. Мені сказали, що необхідно терміново робити опромінення Але це не останній «сюрприз», який мене чекав. Мені зробили КТ всього організму і в легені виявили вогнище розміром 3 см. У цей день я подумав, що це моя фінішна пряма, але потім зібрав всі сили і вирішив боротися за життя, так як за плечима маленька дочка, мама-інвалід і дружина. А я фактично один годувальник у сім’ї .

Діагноз

Так як опромінення треба було робити негайно, я залишився в Австрії, позичив відсутню суму, і почав лікування. На даний момент питання з легеню залишається відкритим і мені знадобиться операція і, можливо,хіміотерапія. Я і моя сім'я уклінно просимо у вас допомоги, бо мої фінансові ресурси на нулі, залишилися тільки борги.Фінансово ми вже виснажені через тривалу боротьбу з хворобою, але ні я, ні мої близькі не здаємося ,та продовжуємо відчайдушно  боротися . Прошу Вас, допоможіть мені вижити!".

Денис Сова з сім'єю до хвороби
Денис Сова з сім'єю до хвороби

Приватбанк гривня 4731 2191 1976 0811 - Сова Денис Іванович. Вайбер: +380503424469

Відео дня
Після хвороби

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:51 У Попільні під колесами потяга загинула 33-річна жінка 16:21 У Житомирі вшанували пам’ять жертв Чорнобиля до 38-х роковин Чорнобильської катастрофи photo_camera 16:00 СБУ і Нацполіція затримали «чорних зброярів», які намагались продати криміналітету трофейні гранатомети та вибухівку photo_camera 15:39 Вихідні принесуть в Україну суху і теплу погоду Від читача 14:27 «Від традицій до сучасності». У Житомирі проведуть великодній майстерклас із розпису писанок 15:20 Житель Андрушівської ТГ «заробляв», користуючись підробленим посвідченням водія 15:00 25 квітня рятувальники відкачали близько 400 кубів води з домогосподарств області photo_camera 14:41 У Бердичеві підприємиця організувала підпільний бізнес з продажу цигарок: комерсантці повідомили про підозру photo_camera 14:39 Видатки бюджету області за 3 місяці склали 3,8 мільярда гривень 14:00 На Житомирщині затримали керівника благодійного фонду, який торгував автомобілями, ввезеними для ЗСУ photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: погодний калейдоскоп 12:39 Житомир та Гауда мають намір стати партнерами photo_camera 12:19 Застрелив дружину з ревнощів – жителя Бердичівського району ув’язнили на 7 років і 6 місяців 12:02 Радомишльська громада розповіла колегам як налагоджувати міжнародну співпрацю 11:43 У Житомирському районі знайшли схрон з боєприпасами, в Чуднівському – рушницю та самопал photo_camera 11:20 Розмір шкоди, нанесеної довкіллю КП «Автотранспортне підприємство 0628», яке обслуговує міське сміттєзвалище, становить майже 840 тис. грн 11:00 В Оліївській громаді - ДТП з трьома травмованими, серед яких 12-річна дитина 10:41 Поліція розшукує 77-річного жителя Овруччини 10:20 На клумбах Житомира цьогоріч планують висадити понад 80 тисяч квітів photo_camera 10:00 До 4-х років позбавлення волі з іспитовим строком засудили матір, яка покусала власну дитину
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up