В Андрушівці Житомирської області пройшло свято рушників

В Андрушівці Житомирської області пройшло свято рушників

В суботу, 27 серпня, в парку-садибі родини Терещенків, що у місті Андрушівка, відбувся Всеукраїнський фестиваль народної творчості «Рушники мого краю». Про це повідомили на офіційному сайті Житомирської ОДА. 

У фестивалі взяли участь творчі колективи України та Білорусії, в тому числі в рамках виконання проекту «Український Донбас» на Андрушівщину завітали колективи з Донецької та Луганської областей.

 

В програмі свята відбулося представлення виробів майстрів народно-ужиткового мистецтва, робота етнографічних містечок.

Відео дня

 

Гості фестивалю переглянули концерт за участю колективів Житомирського коледжу культури і мистецтв ім. І. Огієнка, ансамблю національного обряду «Родослав», гурту «Древляни» Житомирської обласної філармонії ім.Святослава Ріхтера та кращих аматорських колективів Житомирщини.

 

Крім цього, проходили конкурси короваю та кращого українського костюма. 

 
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:39 Пропонуємо працевлаштування для ветеранів, - Мінсоцполітики 12:20 На перехресті вулиць Грушевського та Князів Острозьких до суботи не працюватиме світлофор 12:00 В ОВА підписали меморандум, що сприятиме швидкому розмінуванню потенційно небезпечних територій Житомирщини 11:40 Депутат парламенту Естонії Крісто Енн Вага відвідав Житомир в рамках благодійного велопробігу з Таллінна до Києва photo_camera Від читача 17:06 Розкажи бабусі про очищення судин 11:20 У Житомирі вирішили не запускати фонтани цього літа 11:00 Допоможіть у розшуку безвісно зниклого 65-річного жителя Бердичівського району 10:40 Відомі результати обласного етапу всеукраїнського відкритого заходу з авіамодельного спорту в класах повітряних зміїв 10:20 На Звягельщині після розпиття спиртного чоловік вбив приятеля 10:00 Виплата пенсій пенсіонерам-ВПО, які не пройшли ідентифікацію, відновлюється після її проходження 09:39 Втрати росіян зросли на 20 танків і 1030 осіб 09:21 Оперативна інформація станом на 06.00 2 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 2 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:49 Тисячі пасок передали військовим на передову 17:26 Рятувальники відкачують воду із підтоплених приватних домоволодінь 17:00 Роботодавці можуть отримати понад 100 тисяч гривень для облаштування робочого місця одному з працівників 16:40 50-річному жителю Андрушівки повідомлено про підозру у вбивстві матері - подробиці справи 16:18 У Житомирі пограбували громадянина США: забрали 40 тисяч гривень 16:01 У Житомирі відбувся чемпіонат області з боротьби самбо 15:40 Мінсоцполітики оголосило фінальний у 2024 році відбір громад на участь у проєкті з формування життєстійкості
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up