В Житомирі вже діє платна медицина?

В Житомирі вже діє платна медицина?

В соціальній мережі Facebook з’явилося кричуще повідомлення про те, що в дитячій поліклініці №1, що розташована на вулиці Святослава Ріхтера (колишня вулиця 1-го Травня), за проходження медичної комісії вимагають обов’язковий внесок.

Так, одна з користувачок соціальної мережі пише (орфографію змінено відповідно до норм сучасної української мови):

«Увага всім, у кого є діти! Відтепер у нас платна медицина! Ви знали, що в дитячій поліклініці на 1 Травня в Житомирі лікарі приймають тільки платно? Якщо ваша дитина ходить в садок, школу, училище і потрібно пройти медичну комісію для переходу в наступний клас та ін., вам це обійдеться мінімум в 700 гривень. Стикаюся з таким вперше. Лікарі відмовляються приймати дітей безкоштовно, всю відповідальність перекладаючи на сімейного педіатра (він грошей не бере). Але як пройти вузьких фахівців - це питання. Керівництво дитячої поліклініки розводить руками, каже, що ця постанова «міськради та міського голови Сергія Сухомлина». Шановні депутати і Сергій Сухомлин, прийміть заходи!!! Фото платного прийому дитячих докторів дитячої поліклініки додаю».

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Житомира у Facebook, Telegram, Instagram та YouTube.

Коментарі (2)
  • Дарина Христюк

    Ми ходили до дитячого лора на Прос.Миру то лікар попередила що якщо немає направлення від сімейного лікаря то прийом 100 грн
  • Irina Muzika

    Мені здається, що платні візити - це без направлення сімейного лікаря.( на скільки я зрозуміла текст мед. реформи даного етапу)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up