Понад 200 спортсменів взяли участь у Міжнародному турнірі з плавання «TETERIV OPEN»

Понад 200 спортсменів взяли участь у Міжнародному турнірі з плавання «TETERIV OPEN»

13 липня у житомирському Гідропарку відбулося відкриття дводенного Міжнародного турніру «TETERIV OPEN» з плавання на відкритій воді.

«TETERIV OPEN» вже вчетверте проходив у місті Житомирі, - інформує прес-служба міськради. Цього року в турнірі беруть участь понад 200 провідних молодих спортсменів і досвідчених категорії «Мастерс», серед яких чемпіони та призери Олімпійських ігор, всесвітніх і європейських чемпіонатів. Організатори змагань -  Спортивний клуб «Житомир Аква Мастерс», Всеукраїнська асоціація плавальних клубів «Мастерс» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради.

Учасників турніру привітала заступник міського голови Марія Місюрова:

«Бажаю усім учасникам турніру впевненості у своїх силах,  волі до перемоги,  здоров’я та оптимізму. Переконана, усі учасники, організатори турніру, вболівальники стануть свідками красивої та безкомпромісної спортивної боротьби і з теплотою в серці будуть згадувати «TETERIV OPEN». А учасники змагань, які приїхали з інших міст, надовго залишать у своїх серцях згадку про Житомир». 

Відео дня

Після офіційного відкриття змагань стартували естафети на 500 м (чоловічі, жіночі та змішані). Наступним етапом змагань стане півмарафон спортсменів категорії «Аматори», «Пре-Мастерс» (20-24 роки) та «Мастерс» (+25 років)  на 5 000 м, який розпочнеться о 14.00. Перший день Міжнародного турніру «TETERIV OPEN» з плавання на відкритій воді завершиться нагородженням переможців естафетного плавання.

Не менш цікавим обіцяють організатори другий день змагань, який розпочнеться о 12.00 з нагородження переможців на дистанції 5 000 м. Цього дня змагатимуться представники різних вікових категорій: наймолодші учасники – 10-13 років, найстарші – 55-59 років. По завершенню основних змагань о 15.00 відбудеться масовий старт для усіх бажаючих, які мають сили та навички у плаванні подолати дистанції в 300 м. 

«Міжнародний турнір «TETERIV OPEN» з плавання на відкритій воді – це справжнє спортивне свято краси, сили та витримки. «TETERIV OPEN» дає можливість не лише спробувати спортсменам, як професіоналам, так і початківцям, свої сили на відкритій воді, презентувати свою майстерність. Турнір активно пропагує здоровий спосіб життя, залучає дітей та молодь до занять плаванням. А головне – стає комунікаційною платформою для спортсменів та початківців різного віку та рівня підготовки. Успішність цього проекту, який за 4 роки з локальної ініціативи спортивного клубу «Житомир Аква Мастерс», Всеукраїнської асоціації плавальних клубів «Мастерс» та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Житомирської міської ради, виріс до статусу міжнародного, полягає саме у бажанні спортсменів розвиватися, передавати свій досвід, пропагувати плавання не лише як вид спорту, але й активне дозвілля», - вважає начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
17:45 Как стулья на работе влияют на спину: важность правильной поддержки (Новини компаній) 17:00 З початку року патрульні зафіксували 8857 порушень водіями швидкісного режиму 16:40 В Україні почастішали випадки укусів кліщів: як вберегтися 16:20 У Житомирі бухгалтерка лікарні нараховувала собі більшу зарплату за рахунок інших працівників Від читача 13:56 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:00 Увага! В Україні очікуються сильні пориви вітру! 15:39 У Радомишлі затримали грабіжника, який вирвав з рук 80-річної бабусі сумку 15:20 На Житомирщині зменшилася кількість виявлених онкохворих з початковими стадіями захворювання 15:00 Як отримати державну допомогу при народженні дитини? ІНФОГРАФІКА 14:40 У Житомирі вночі та вранці 20 квітня сильні заморозки у повітрі! 14:21 Лікарня, що повірила у реформу, матиме ще й наглядову раду 14:00 Військовим передали чергову партію допомоги від Житомира 13:00 Житомир в Instagram: весняний вайб play_circle_filled 12:39 Понад 600 страв: В Україні презентували новий збірник рецептур для шкільних їдалень 12:20 Упродовж доби рятувальники Житомирщини двічі прибирали аварійні дерева 12:00 Чуднівська окружна прокуратура попередила незаконну оренду ставу площею понад 60 га 11:41 У Центру захисту тварин з’явилися нові друзі-волонтери 11:21 У Житомирській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олега Ольжича створено безбар’єрний простір 11:00 Поліцейські у Житомирі вилучили у перехожого великий пакунок з наркотиками photo_camera 10:40 Сьогодні тимчасово призупинено рух трамвая
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up