Новоград-Волинський «Авангард» вперше виграв Кубок Житомирської області з футболу. Фото

Новоград-Волинський «Авангард» вперше виграв Кубок Житомирської області з футболу. Фото
У фінальному матчі, який відбувся 27 червня у Коростені, зустрічалися СК «Коростень» та Новоград-Волинський ФК «Авангард».

Самому матчу традиційно передувала церемонія відкриття. З вітальним словом виступили: міський голова м. Коростеня Володимир Москаленко, директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко, перший віце-президент Федерації футболу м. Києва, заслужений працівник фізичної культури і спорту України Віктор Старовойт та голова ЖОФФ, член Виконкому ФФУ Олександр Коцюбко. Окрім виступу, Віктор Старовойт нагородив міського голову м. Коростеня Володимира Москаленка та голову ЖОФФ Олександра Коцюбка орденом за заслуги перед українським футболом.

З огляду на невдалий старт «Авангарду» у цьогорічному Чемпіонаті Житомирської області, перспектива стати володарями Кубку була чудовою можливістю реабілітуватися в очах власних вболівальників. Втім фінальний матч для гостей розпочався не надто вдало. Стартовий натиск коростенців вилився у помилку футболістів «Авангарду» при розіграші кутового, чим скористався Черепанський – 1:0. Але «Авангард» швидко прийшов до тями й якби не феноменальна гра воротаря «Коростеня» Лавренюка, гості відігралися б набагато швидше. А так рахунок став рівним на 35-й хвилині, коли м’яч після рикошету від Олега Антоненка залетів у незахищений кут воріт коростенців.

У перерві матчу було відзначено успіх молодших вихованців ДЮСШ Коростеня (2000/2001 рр. нар.), які стали переможцями Першості Житомирської області з футболу серед юнаків. Юні футболісти були нагороджені Кубком, грамотами, медалями кулером для води, а кращі гравці – особистими подарунками.

Відео дня

У другій половині зустрічі господарі спробували повторити сценарій першого тайму, але безуспішно. Натомість гості дочекалися свого шансу й несподівано для всіх вийшли вперед – Бусленко відгукнувся на подачу з кутового й вивів «Авангард» вперед. Трибуни гнали свою команду в атаку, футболісти «Коростеня» влаштували фінальний штурм але захопилися й пропустили контр-випад «Авангарду», який результативно завершив Корнійчук – 3:1.

Церемонію нагородження проводили коростенський міський голова Володимир Москаленко, перший віце-президент Асоціації аматорського футболу України Олександр Каденко та голова ЖОФФ Олександр Коцюбко. Гравці були нагороджені грамотами, команди – дипломами. Володимир Москаленко та Олександр Коцюбко вручили капітану Коростеня Кубок фіналіста, а капітан «Авангарда» Дмитро Горбаченко підняв над головою головний трофей турніру – Кубок пам’яті героїв Небесної сотні, який з цього року є перехідним.

Окрім офіційної частини церемонії нагородження слово взяв гравець СК «Коростень» Андрій Василенко, який нагородив грошовою премією коростенський фан-сектор «Соловейко», капітана команди Володимира Бондарчука та воротаря команди Максима Лавренюка.

Previous Next
Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
16:21 На річці Уж прикордонники виявили браконьєрів, які встигли наловити риби на пів мільйона гирвень 16:00 З Житомира на передову передали обладнання на 639 тисяч гривень photo_camera 15:40 МінРеінтеграції: Ветеранів запрошують безкоштовно опанувати професію ІТ-фахівців 15:20 Раду безбарʼєрності створять при виконкомі міської ради Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 15:00 Заподіяння майже 280 тис грн збитків при закупівлі природного газу – у Житомирі судитимуть екскерівника комунального підприємства 14:40 Біля університету імені Франка буяє бузок. ФОТО photo_camera 14:20 МОН: Документ про освіту відсутній у Дії: причини та алгоритм дій 14:00 Травень розпочнеться в Україні з сухої і теплої погоди 12:41 У Житомирі нагородили переможців та призерів батлу «Я – козацького роду» 12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців 10:20 Житомирське «Полісся» перемогло полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0 10:00 Прокуратура Житомирщини відстояла в апеляції реальне покарання коростенцю – 5 років в’язниці за глорифікацію ворога 09:40 ЗСУ ліквідували 1250 окупантів - дані на 30 квітня 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 30 квітня 2024 року щодо російського вторгнення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up