У Житомирі збирають підписи за заборону комуністичної партії

У Житомирі збирають підписи за заборону комуністичної партії
АГО «Нова Сила» ініціює збір підписів мешканців міста щодо заборони діяльності Комуністичної партії України. Про це під час Житомирського Віче заявив голова АГО «Нова Сила» Костянтин Суський.

Про це пише Перший житомирський.

- Сьогодні, коли зовнішній ворог стоїть на наших кордонах, коли сепаратисти намагаються розколоти Україну, ми забули про внутрішнього ворога – комуністів. Вони сьогодні заховалися в тіні і чекають часу для свого реваншу. І якщо ми не доб’єм цих носіїв «червоної чуми», вони з червоними прапорами та квітами зустрічатимуть окупаційні війська! Комуністам не потрібна незалежна, суверенна, сильна Україна. Вони прагнуть знову втягнути нашу країну у радянське божевілля.

Нагадаємо, що під час попередньої сесії Житомирської міської ради активісти «Нової Сили» закликали депутатів заборонити публічну діяльність КПУ на території Житомира та звернутись до Верховної Ради щодо повної заборони компартії в Україні. Проте, депутати, які ще місяць тому з піною на губах кричали про свою відданість народу та засуджували попередній регіоналівсько-комуністичний режим, не захотіли навіть розглянути це питання. І це вкотре продемонструвало брехливу сутність житомирських політиків.

Відео дня
style="text-align: justify;"> Саме тому, активісти АГО «Нова Сила» вирішили самостійно подати звернення до Верховної Ради, в якому буде відображено вимоги не купки депутатів, а територіальної громади.

- У 21-у столітті не може бути ніяких компромісів з комуністами! – зазначив Костянтин Суський.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
14:40 У Станишівці вантажівка збила пішохода - чоловік в лікарні 14:20 В одному з сіл Житомирського району місцевий житель смертельно поранив сусідського кота з пневматичної гвинтівки 14:00 «Банківські працівники» з в’язниці спустошували рахунки пенсіонерів – на Житомирщині судитимуть злочинне угруповання photo_camera 13:00 Житомир в Instagram: напередодні свята photo_camera Від читача 18:13 У Житомирі щотижня проводять ресурсні зустрічі для підлітків та молоді — як долучитися? 12:41 Ветерани можуть скористатися програмою безоплатного зубопротезування 12:20 Як потрапити до 1 класу дитині без прописки? Відповідає Департамент освіти Житомирської міської ради 12:00 Як тепер видалятимуть засохлі й пошкоджені дерева та обрізатимуть крони дерев на прибудинкових територіях багатоквартирних будинків Житомирської громади 11:40 4 і 5 травня в Свято-Михайлівському кафедральному соборі відбудеться освячення великодніх пасок 11:18 На трасі Київ-Чоп пенсіонер на електроциклі зіткнувся з автівкою photo_camera 11:00 Дотримуйтеся заходів особистої та громадської безпеки упродовж Великодніх свят 10:40 У Житомирі у Великодню ніч буде посилено роботу громадського транспорту 10:20 У Житомирі неподалік ринку «Хмільники» пограбували пенсіонера 10:00 Трагедія у селі Поліське: застреленими з вогнепальної зброї знайшли цілу родину photo_camera 09:40 Окупанти втратили 1270 осіб за добу 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 3 травня 2024 року щодо російського вторгнення 09:04 3 травня: все про цей день, яке свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:25 Четверо бердичівлян втратили понад 65 тисяч гривень через шахрайські схеми 17:00 Стартапи Житомирщини можуть отримати до $50 000 гранту від УФС та WNISEF 16:40 У Тетереві поблизу пішохідного мосту помітили жовту піну - екологи взяли проби води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up