Начальниця управління житлового господарства Півоварова написала заяву про звільнення. Антіпов її замінить, - джерела

Начальниця управління житлового господарства Півоварова написала заяву про звільнення. Антіпов її замінить, - джерела
За джерелами «20 хвилин» в Житомирській міській раді, нам стало відомо, що в мерії підписали заяву про звільнення начальника житлового господарства Світлани Півоварової.

Так, з 1 вересня чиновниця не буде приступати до своїх обов’язків.

Нагадаємо, Світлана Півоварова очолює управління з 2006 року. На цю посаду вона була запрошена мером Вірою Шелудченко.

Також Світлана Півоварова - депутат міської ради чотирьох каденцій. Так керівниця була депутатом і за часів Фесенка, і Буравкова, і Шелудченко і Дебоя.

Відео дня

У цю каденцію депутат прийшла від партії «Рідне місто», але взимку 2014 року змінила свої погляди і вступила в «Партію регіонів». Згодом, через події на Майдані і по всій Україні, фракція у міській раді саморозпустилася.

Розмови про звільнення в мерії тривали вже більше трьох місяців(більше читайте в газеті 20хвилин, 3 вересня). Так у своїй статті «Півоварова і сміттєві махінації» , ми писали про ймовірне зняття з посади керівниці в липні. Але цього чомусь не відбувалося. В мерії посилалися на те, що профільний заступник міського голови Едуард Кругляк довго проходив спецперевірку .

Після цього, 19 серпня нами була опублікована стаття про чергові порушення Півоварової під час своїх профобов’язків, якими навіть зацікавився Антимонопольний комітет та Прокуратура.

Можна припусти, що статті в «20хвилинах» могли стати останнім каменем в город  зловживання службовим становищем Світлани Півоварової.

За нашими джерелами, управління може очолити керівник керуючої компанії «КомЕнерго» Юрій Антіпов.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up