Міського голову Львова здивував кількісний склад міськвиконкому

Міського голову Львова здивував кількісний склад міськвиконкому
У середу, 20-го серпня, Львівський міський голова Андрій Садовий перебуває з офіційним візитом у місті Житомирі. Мета приїзду – обмін досвідом у комплексному розвитку міста та обговорення реформи місцевого самоврядування.

Перша офіційна зустріч відбулася у Житомирській міській раді, де делегацію з міста Львова вітали в.о.міського голови Любов Цимбалюк та перший заступник міського голови Сергій Сухомлин.

Л.В.Цимбалюк зазначила, що громада міста Житомира вдячна за візит Львівської делегації та сподівається перейняти досвід розвитку міста.

«Найбільше багатство міста – це його мешканці, а основний скарб -  талановиті і творчі житомиряни»,- зазначила Л.Цимбалюк. Разом з тим, на пропозицію Андрія Садового назвати декілька імен заслужених людей, які є абсолютними авторитетами у місті, зауважила, що назвати декілька імен буде не зовсім правильно: «У нас багато знатних і знаменитих житомирян. Кожен з них – кращий у своїй галузі, Так, є у нас Почесні громадяни міста Житомира, є заслужені працівники різних галузей. Є кращі люди, які найтісніше пов’язали своє життя з нашим містом, своїми героїчними вчинками, діяльністю, звеличують і прославляють його».

Відео дня

Далі керівник міста зауважила, що на разі багато житомирян перебувають у зоні АТО, які щохвилини стоять на варті миру усіх нас. Йшлося і про втрати, які Житомирщина вже понесла, і про підтримку воїнів міською владою та допомогу, яку надає небайдужа громада міста.

Андрій Садовий поцікавився, чому у Житомирі не оголошують вибори міського голови, кількісним складом міської ради та виконкому, найбільшими підприємствами міста. Також керівник міста Львова дав пораду йти шляхом стратегічного розвитку міста: план для міста має бути написаний не закордонними спеціалістами, а групою професіоналів із представників місцевої громади.

У кінці зустрічі керівники міст обмінялися подарунками.

За повідомленням Житомирської міської ради.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Житомира за сьогодні
12:19 У лісосмузі біля Радомишля знайшли сім боєприпасів часів минулих війн 12:00 Оновлюйте дані в ТЦК уже сьогодні 11:41 Житомирська обласна філармонія запрошує: афіша травня 11:21 У Бердичеві нетверезий чоловік на зупинці кинув піротехнічний засіб - пролунав вибух photo_camera Від читача 16:43 Проєкт "БРАМА" об'єднує громадян державного та приватного сектору 11:00 На автошляхах області тривають поточні ремонти 10:39 27-річний житомирянин організував шахрайський «бізнес» на сортуванні олівців 10:20 Житомирське «Полісся» перемогло полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0 10:00 Прокуратура Житомирщини відстояла в апеляції реальне покарання коростенцю – 5 років в’язниці за глорифікацію ворога 09:40 ЗСУ ліквідували 1250 окупантів - дані на 30 квітня 09:20 Оперативна інформація станом на 06.00 30 квітня 2024 року щодо російського вторгнення 09:00 30 квітня: все про цей день, яке церковне свято, що не можна робити і погода у Житомирі 17:56 Медичний висновок для тих, хто хоче взяти дитину в сім’ю, стане цифровим, а сам медогляд оптимізується - Мінсоцполітики 17:23 У Житомирі під час весняного загальноміського прибирання вивезено 866 м3 сміття, було залучено 288 працівників комунальних підприємств 17:00 Житомир попрощався із двома Захисниками - Олександром Рудюком і Дмитром Пінчуком 16:41 Найближчими днями у Житомирі потепліє до +25, очікується висока пожежна небезпека 16:20 Чемпіоном України з триатлону на суперспринтерській дистанції став представник Житомирської школи вищої майстерності Ілля Гончарук 16:05 Найкращі виробники міжкімнатних дверей в Україні (Новини компаній) 16:00 Виконком Житомирської міськради закупить на фронт 15 комплектів супутникового звʼязку і 50 дронів 15:40 17-річний житомирянин поїхав на роботу у Дніпро, а 17-річна дівчина з Радомишля гостювала у подруги - ювенальні поліцейські за тиждень повернули додому 16 дітей
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Житомирі Ваші відгуки про послуги у Житомирі
keyboard_arrow_up